Nogle spiludklip kan optages i 4K HDR

Klipopløsningen er fastsat til 4K HDR for bestemte spil på Xbox One X – selvom du har valgt en lavere standardopløsning.

Ved 4K HDR kan spilklip være op til 30 sekunder, når du optager på konsollens interne lager.

Hvis du gerne vil have længere klip af det spil, du spiller nu, eller optage ved en lavere opløsning, skal du slå HDR fra under Indstillinger > Skærm og lyd > Videoudgang > Avancerede videoindstillinger

Du kan også optage længere klip ved at optage på et eksternt lager. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og gå derefter til Indstillinger > Præferencer > Udsend og optag > Placering af optagelse. Afhængigt af det tilgængelige lager kan eksterne klip være på op til 60 minutter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Nogle spiludklip kan optages i 4K HDR", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?