Skjul spil uden gennemførelser på Xbox One

Hvis der er spil i gennemførelseshistorikken, der ikke har nogen gennemførelser, kan du vælge at skjule dem på listen.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Gennemførelser > Se alle mine gennemførelser.
  3. Markér det spil, du vil skjule. X Skjul-tippet vises i det fremhævede felt.
  4. Tryk på X-knappen på controlleren for at skjule spillet.

Hvis du vil skifte mellem spil, du har skjult, og spil, du viser, skal du vælge filterikonet i højre hjørne. Du kan vælge kun at vise synlige spil (standard), kun skjulte spil eller begge dele.

Vis et spil, du tidligere har skjult:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Gennemførelser > Se alle mine gennemførelser.
  3. Sørg for, at du får vist dine skjulte spil.
  4. Markér det, du vil vise igen. X Vis-tippet vises i det fremhævede felt.
  5. Tryk på X-knappen på controlleren for at skjule spillet.

Hvis du spiller et skjult spil, bliver det automatisk vist.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skjul spil uden gennemførelser på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?