Skjul spil uden gennemførelser på Xbox One

Hvis der er spil i din gennemførelsesoversigt med nul oplåste gennemførelser, kan du vælge at skjule dem fra listen. Du skal blot fremhæve et spil, og så vises tippet Skjul. Tryk på X  på controlleren for at skjule spillet.

Hvis du vil skifte mellem spil, du har skjult, og spil, du viser, skal du vælge filterikonet i det højre hjørne. Du kan vælge kun at vise synlige spil (standardindstillingen), kun skjulte spil eller begge dele.

Hvis du vil vise et spil, du tidligere har skjult, skal du først sikre, at du viser dine skjulte spil. Fremhæv derefter det, du vil vise igen (tippet X Vis vises), og tryk på X på controlleren.

Hvis du spiller et skjult spil, vil det automatisk blive vist.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skjul spil uden gennemførelser på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?