Skjul eller vis elementer i Klar til at installere

Når du fjerner et spil eller en app, flytter vi dem til fanen Klar til at installere, som vises oven over Mine spil og apps.

Du kan skjule de elementer, som du ikke vil se på listen Klar til at installere. På den måde er de spil og apps, som det er mest sandsynligt, at du skal bruge igen, synlige på listen.

1. Fremhæv et spil eller en app på listen Klar til at installere.
  2. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  3. Vælg Skjul fra listen.

Hvis du vil vise elementer, skal du gå til Mine spil og apps, trykke og holde den venstre styrepind på din controller nede og derefter trykke på X-knappen . Hvis du vil skjule et element igen, skal du gentage disse trin.

Hvis du vil geninstallere et skjult spil eller app, skal du blot vise den og derefter installere fra Klar til at installere. Eller du kan downloade og installere den igen fra Microsoft Store.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skjul eller vis elementer i Klar til at installere", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?