Sådan finder du Xbox One X Forbedret-spil

video: Xbox One X Forbedret-spil

(Videoen er kun tilgængelig på engelsk)

Spil, der er mærket med Xbox One X Forbedret, er blevet opdateret eller lavet til at kunne udnytte verdens kraftigste spilkonsol fuldt ud.

Du kan finde nye Xbox One X Forbedret-spil på din Xbox ved at gå til Store, vælge Gennemse spil og rulle til Xbox One X Forbedret.

På telefon og computer kan du se en liste over Xbox One X Forbedret-spil på xbox.com/enhanced.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan finder du Xbox One X Forbedret-spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?