Sådan finder du Xbox One X Forbedret-spil

Video: Xbox One X Forbedret-spil

Se videoen Xbox One X Forbedret-spil. Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Spil, der har fået betegnelsen Xbox One X Forbedret, er opdateret eller designet, så du kan få fuldt udbytte af verdens stærkeste spilkonsol.

Du kan finde nye Xbox One X Forbedret-spil på din Xbox ved at gå til Store, vælge Gennemse spil og rulle til Xbox One X Forbedret.

På en telefon eller computer finder du en liste over Xbox One X Forbedret-spil på xbox.com/enhanced.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan finder du Xbox One X Forbedret-spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?