Hvordan ved jeg, om mine spil er opdateret til Xbox One X?

Video: Xbox One X Forbedret-spil
Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan finder du opdaterede spil, du allerede ejer:

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og vælg Mine spil og apps.
  2. Angive filtret for Xbox One X Forbedret på spillisten. De spil, der vises her, er blevet opdateret.

Hvis du angiver, at din Xbox automatisk skal opdatere spil og apps, under Indstillinger > System > Opdateringer, opdateres dine spil, når nye versioner bliver tilgængelige.

Hvis et spil ikke er blevet opdateret, er opdateringen enten ikke tilgængelig eller ikke installeret. Den hurtigste måde at opdatere et spil på er at sikre, at du er online, og derefter starte spillet.

Du kan finde nye Xbox One X Forbedret-spil på din Xbox ved at gå til Store, vælge Gennemse spil og rulle til Xbox One X Forbedret. På telefon og computer kan du se en liste over Xbox One X Forbedret-spil på xbox.com/enhanced.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan ved jeg, om mine spil er opdateret til Xbox One X?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?