Sådan installerer du spil på Xbox One

Uanset om du køber en spil på en cd eller downloader det fra Microsoft Store, skal du installere spillet på konsollens harddisk, inden du kan spille det.

Bemærk Installation fra en cd gælder ikke for Xbox One S All Digital Edition, som ikke har et optisk diskdrev.

På denne side

Installation af spil fra disk

Når du indsætter en spildisk, kontrollerer konsollen først, om spillet allerede er installeret. Hvis det ikke er tilfældet, bliver du bedt om at installere spillet.

Bemærk! Du kan også blive bedt om at downloade en opdatering til spillet, inden du kan spille det.

Installere spil fra Microsoft Store

Når du downloader et spil fra Microsoft Store, bliver det automatisk installeret. Mens spillet downloades og installeres, vises det i sektion under Mine spil og apps.

Hvis du vælger at installere spillet senere, skal du gå til Mine spil og apps > Spil, og vælg derefter spiltitlen fra Klar til at installere.

Installér spil eksternt

Hvis du er væk fra din konsol, og du vil installere spil fra en fjernplacering, så de er klar til at spille, når du kommer tilbage, skal du gå til Installér spil eksternt på din Xbox One.

Geninstallation af spil

Inden du kan geninstallere et spil, skal du først fjerne det fra konsollens harddisk. Sådan fjerner du et spil:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg Mine spil og apps og derefter Spil.
  2. Markér det spil, du vil fjerne, tryk på Menu-knappen, og vælg derefter Fjern.

Derefter kan du geninstallere spillet ved at indsætte disken eller downloade spillet fra Microsoft Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du gå til Mine spil og apps > Spil og derefter vælge spiltitlen fra Klar til at installere.

Hvad skal jeg gøre, hvis installationen af spillet stopper i lang tid?

Hvis du prøver at installere et spil, og installationsprocessen afbrydes i længere tid, skal du se Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk.

Ofte stillede spørgsmål

Behøver jeg at installere hele spillet på min harddisk, før jeg kan spille det?

Nej. Nogle Xbox One-spil er ret store, og installation af hele spillet, især hvis du downloader det, kan tage lang tid. Du kan starte et spil, inden installationen er færdig – det er dog ikke alle spilfunktionerne, der vil være tilgængelige. Hvis du ser overførslen i sektionen eller Spil under Mine spil og apps, ændres "Overfører" til "Klar til at starte", når det kan er tilgængeligt til afspilning.

Mister jeg mine spiloplysninger og/eller spilstatussen, hvis jeg geninstallerer spillet?

Xbox One-konsollen gemmer dine spildata i skyen. Så hvis du har spillet dit spil online, kan du synkronisere dit spil med skyen, efter at du har installeret det igen. Se Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i skyen.

Kan jeg spille andre spil, mens jeg installerer et spil på min Xbox One-konsol?

Ja. Du kan når som helst spille digitale spil, mens du installerer et spil fra Microsoft Store eller fra en disk. Du kan også spille spil fra en disk, mens du installerer fra Microsoft Store.

Du kan dog ikke spille spil fra en disk, mens du installerer fra disken.

Kan jeg installere et spil, mens jeg er offline?

Ja, du kan installere et diskbaseret spil, mens du er offline. Se Brug Xbox One offline.

Hvorfor skal jeg installere et spil, hvis jeg har disken?

Optiske diskdrev kan ikke læse data hurtigt nok til at følge med moderne spil. Du får derfor den bedste spiloplevelse, når spillet på en disk installeres på din Xbox One-konsol.

Hvorfor tager det så lang tid at installere et spil?

Spilinstallationer afhænger af, hvor hurtigt et drev kan overføre filer. Den maksimale overførselshastighed for data på Xbox Ones diskdrev er 54 Mbps. Hvis du mener, at dit spil installeres for langsomt, kan du se Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan installerer du spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?