Installation af spil eksternt på din Xbox One eller Windows 10-pc

Hvis du er væk fra din enhed, kan du installere spil fra en fjernplacering, så de er klar til at spille, når du kommer tilbage.

Gør din enhed klar

Xbox One

Før du går i gang, skal du gøre følgende:

1. Omdøb konsollen. Det gør det nemmere for dig at identificere den.
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > System > Konsoloplysninger.
    2. Vælg Navn, og angiv derefter navnet på din nye konsol. (Brug kun bogstaver, tal og bindestreger).
    3. Vælg Genstart nu.
  2. Indstil konsollen til Straks tændt. Konsollen skal være i standbytilstand til spilinstallationer for at kunne blive udløst fra en fjernplacering.
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Tænd/sluk og opstart > Strømstyring og opstart.
    2. Vælg Strømtilstand for at ændre indstillingen til Straks tændt.
  3. Aktivér fjerninstallation. Det er som standard deaktiveret på din konsol.
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > System > Opdateringer og downloads.
    2. Vælg Tillad fjerninstallationer.

Windows 10-pc

Før du går i gang, skal du gøre følgende:

1. Sørg for, at din computer er tændt og forbundet med netværket. Din pc skal være tændt, og der skal være forbindelse til internettet, for at fjerninstallationen kan fungere.

Bemærk! Hvis pc'en er i slumretilstand, offline eller slukket, går spillet ikke i gang med at blive downloadet. Hvis den er i slumretilstand eller offline, føjes spillet til downloadkøen og begynder, når pc'en vækkes eller genopretter forbindelse til internettet. Hvis pc'en er slukket, føjes spillet først til downloadkøen, næste gang du installerer et andet spil. Hvis pc'en slukkes under installationen, fortsætter spillet, når computeren er genstartet.

2. Sørg for, at du er logget på din pc med den samme Microsoft-konto som din Xbox Live-konto.

Bemærk! Hvis flere brugere er logget på pc'en, når en fjerninstallation startes, vises fejlmeddelelsen "401 uautoriseret" muligvis. Du kan prøve igen senere eller vente, indtil du fysisk er ved enheden.

3. Sørg for, at du er logget på Xbox-apps (beta) og Microsoft Store-apps med den samme Microsoft-konto som din Xbox Live-konto. Bemærk, at programmerne ikke behøver at køre.

Installér et spil eksternt

Når du køber et spil, kan du drage fordel af dit Game Pass-abonnement, eller hvis du allerede har et spil, kan du installere det eksternt på din Xbox One-konsol eller Windows 10-pc.

Installer eksternt fra Microsoft Store

Du kan installere på en fjernenhed fra Microsoft Store-appen på Windows 10 eller fra Microsoft Store i en webbrowser.

På spillets produktside skal du vælge [...] ved siden af knappen Installer og derefter Installér på mine enheder. Du får vist en liste over alle enheder, som du kan installere fra en fjernplacering. Markér de enheder, du vil installere spillet på, og vælg derefter Installér nu.

Fjerninstallation fra Game Pass-mobilappen

Vælg det spil, du vil installere, og vælg derefter Installer på Xbox eller Installer på pc. Spillet installeres på den standard Xbox One eller standard-pc, du har angivet i Xbox Game Pass-appen.

Bemærk! Standardkonsollen er din hjemme-Xbox, medmindre du ændrer den.

Sådan ændrer du standard Xbox One eller standard-pc:

1. Tryk på dit gamerbillede i nederste højre hjørne af appen.
  2. Vælg tandhjulsikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Vælg enten Vælg standard Xbox One eller Vælg standard-pc.
  4. Vælg den enhed, du vil bruge som standard, på listen over kendte enheder.

Bemærk! Denne standardenhed er det sted, hvor dine spil installeres, når du vælger Installer på Xbox eller Installer på pc, indtil du ændrer standardenheden igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Installation af spil eksternt på din Xbox One eller Windows 10-pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?