Installér spil eksternt på din Xbox One

Hvis du er væk fra din konsol, kan du installere spil fra en fjernplacering, så de er klar til at spille, når du kommer tilbage. Der er et par ting, du skal gøre, før du går i gang:

1. Omdøb din konsol: det hjælper dig med at let identificere den.
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne the guiden, gå til System > Indstillinger > System > Konsoloplysninger.
    2. Vælg Navn, angiv derefter navnet på din nye konsol.
      Bemærk Dit konsolnavn må kun indeholde bogstaver, tal og bindestreger.
    3. Vælg Genstart nu.
  2. Angiv din konsol til tænd straks: konsollen skal være i standbytilstand til spilinstallationer for at kunne blive udløst fra en fjernplacering.
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, gå til System > Indstillinger > Tænd/sluk og opstart > Strømstyring og opstart.
    2. Vælg Strømtilstand for at ændre indstillingen til tænd straks.
  3. Aktivér fjernInstallation: denne er som standard deaktiveret på din konsol.
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, gå til System > Indstillinger > System > Opdateringer.
    2. Vælg Tillad fjerninstallationer.

Nu, når du køber et spil, eller også selvom du allerede har spillet, kan du fjerninstallere det på din konsol:

• Fra en webbrowser: Klik spillets store-side, klik på ellipsen ud for installationsknappen, og vælg Installér på mine enheder. Vælg din konsol på listen, og vælg derefter Installer nu.
  • Fra Game Pass-appen: vælg det spil, du vil installere, og vælg derefter Installér på Xbox-startside.
    Bemærk! Du kan kun gøre dette på din hjemme-Xbox.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Installér spil eksternt på din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?