Hvordan kan jeg få pc-spil til at fungerer bedre?

Hvis du vil optimere din Windows 10-pc til spil, skal du sørge for, at din pc er klar til brug. Tjek systemkravene for dit spil i Microsoft Store. Vælg et spil, der fungerer på din pc, eller opgrader din pc for at opfylde kravene til det spil, du ønsker at spille.

Følgende tip kan også hjælpe med til at få dine spil til at fungere bedre på din pc.

Brug spiltilstand

Når du spiller spil på Windows 10, sikrer spiltilstanden, at spil får topprioritet på din pc, så du får den bedst mulige ydeevne, når du spiller. Se Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Opdater dine Windows- og enhedsdrivere

Sørg for, at du har de nyeste drivere til din pc's grafikkort. En opdatering af drivere kan ofte løse problemer med ydeevnen.

Kontrollér kompatibilitet

Find den eksekverbare fil til dit spil (sandsynligvis et sted under C:\Programmer), og gør derefter følgende:

1. Højreklik på den eksekverbare fil, og vælg Egenskaber.
  2. Vælg fanen Kompatibilitet, og vælg derefter Kør fejlfindingsværktøjet Programkompatibilitet.

Tjek dine optagelsesindstillinger

Med Optagelser kan du optage og dele dit spil i et hvilket som helst pc-spil. Der er to komponenter af optagelser, der kan påvirke ydeevnen for pc-spil: baggrundsoptagelse og videokvalitet.

Baggrundsoptagelse

Når indstillingen er slået til, kan du bruge baggrundsoptagelse til at gemme klip af noget, der lige er sket i et spil, også selvom du ikke har planer om at optage et klip. Optagelser bruger hardwarekodning til optagelse, hvilket sikrer den bedste mulige pc-ydeevne. Baggrundsoptagelse kan imidlertid påvirke ydeevnen for spil på de fleste pc'er. Baggrundsoptagelse er som standard slået fra.

Kontrollér, at baggrundsoptagelse er slået fra, hvis spillets ydeevne er lav. Du kontrollerer det ved at vælge Start-knappen og derefter Indstillinger > Spil > Optagelser. Indstil Baggrundsoptagelse til Fra.

Med denne indstilling kører Optagelser kun, når du aktiverer det, og påvirker ikke spillets ydeevne.

Videokvalitet

Tryk på Start-knappen , og vælg derefter Indstillinger > Spil > Optagelser. I Optaget video skal du tjekke videobilledhastigheden og videokvalitetsindstillingerne og justere dem efter behov. For at forbedre ydeevnen anbefales 30 billeder pr. sekund (fps) og standardkvalitet.

Deaktiver fuldskærmsoptimeringer for et enkelt spil

Find den eksekverbare fil til dit spil (sandsynligvis et sted under C:\Programmer), og gør derefter følgende:

1. Højreklik på den eksekverbare fil, og vælg Egenskaber.
  2. Vælg fanen Kompatibilitet, og markér afkrydsningsfeltet Deaktiver fuldskærmsoptimeringer.
  3. Vælg Anvend > OK.

Fortæl os, om dine oplevelser. Den bedste måde at dele feedback, anmode om funktioner og rapportere problemer på er ved at bruge Feedback Hub-appen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan kan jeg få pc-spil til at fungerer bedre?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?