Hvordan kan jeg få pc-spil til at fungerer bedre?

Her kan du se, hvordan du optimerer din Windows 10-pc til spil.

Sørg for, at din pc er klar til spil

Tjek systemkravene for dit spil i Microsoft Store. Vælg enten et spil, der fungerer på din pc, eller opgrader din pc for at opfylde kravene til et bestemt spil.

Hvis du vil optage spilklip, skal du se Hardwarekrav til Game DVR på Windows 10.

Brug spiltilstand

Når du spiller spil på Windows 10, sikrer spiltilstanden, at spil får topprioritet på din pc, så du får den bedste mulige ydeevne, når du spiller. Se Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Opdater dine Windows- og enhedsdrivere

Sørg for, at du har de nyeste drivere til din pc's grafikkort. En opdatering af drivere kan ofte løse problemer med ydeevnen.

Kontrollér kompatibilitet

Find den eksekverbare fil til dit spil (sandsynligvis et sted under C:\Programmer), og gør derefter følgende:

1. Højreklik på den eksekverbare fil, og vælg Egenskaber.
  2. Vælg fanen Kompatibilitet, og vælg derefter Kør fejlfindingsværktøjet Programkompatibilitet.

Tjek dine Game DVR-indstillinger

Game DVR gør det muligt at optage og dele dit spil i et hvilket som helst pc-spil. Der er to områder af Game DVR, der kan påvirke ydeevnen for pc-spil: baggrundsoptagelse og videokvalitet.

• Baggrundsoptagelse

Når indstillingen er slået til, kan du bruge baggrundsoptagelse til at gemme klip af noget, der lige er sket i et spil, også selvom du ikke har planer om at optage et klip. Game DVR bruger hardwarekodning til optagelse, hvilket sikrer den bedste mulige pc-ydeevne. Baggrundsoptagelse kan imidlertid påvirke ydeevnen for spil på de fleste pc'er. Baggrundsoptagelse er som standard slået fra.

Kontrollér, at baggrundsoptagelse er slået fra, hvis spillets ydeevne er lav. Du kan kontrollere dette ved at trykke på Windows-tasten+G, vælge Indstillinger for spillinje og derefter rydde afkrydsningsfeltet Optag dette.

Med denne indstilling kører Game DVR kun, når du aktiverer den, og påvirker ikke spillets ydeevne.

• Videokvalitet

Tryk på knappen Start, og vælg derefter Indstillinger > Spil > Game DVR. I Optaget video skal du tjekke videobilledhastigheden og videokvalitetsindstillingerne og justere dem efter behov. For at forbedre ydeevnen anbefales 30 billeder pr. sekund (fps) og standardkvalitet.

Fortæl os, om dine oplevelser. Den bedste måde at dele feedback, anmode om funktioner og rapportere problemer på er ved hjælp af Feedback Hub-appen.

Deaktiver fuldskærmsoptimeringer for et enkelt spil

Find den eksekverbare fil til dit spil (sandsynligvis et sted under C:\Programmer), og gør derefter følgende:

1. Højreklik på den eksekverbare fil, og vælg Egenskaber.
  2. Vælg fanen Kompatibilitet, og vælg afkrydsningsfeltet Deaktiver fuldskærmsoptimeringer.
  3. Vælg Anvend > OK.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan kan jeg få pc-spil til at fungerer bedre?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?