Administrer dit spilbibliotek på Xbox 360

På denne side beskrives det, hvordan du kan hente og administrere spil på din Xbox 360-konsol.

Hente spil fra Microsoft Store

Du kan gennemse Microsoft Store og føje spil til konsollens downloadkø. Næste gang du opretter forbindelse til Xbox Live, bliver elementerne i din downloadkø downloadet.

1. Gå til Microsoft Store.
  2. Tryk eller klik på Xbox 360-spil.
  3. Gennemse spillene ved at vælge en genre under Genre eller en vurdering under Spilvurdering. Du kan også søge efter et spil ved at skrive en spiltitel i søgeværktøjet.
  4. Klik eller tryk på den ønskede spiltitel.
  5. Klik eller tryk på linket for at købe eller downloade spillet eller udvidelsen.
  6. Følg vejledningen for at købe spillet eller udvidelsen.

Hent spil via konsollen

1. Du kan også hente spil direkte fra din Xbox 360-konsol. Log på Xbox Live fra konsollen.
  2. Gå til games, og vælg derefter Browse Games eller Search Games.
  3. Gå til eller søg efter det spil, den udvidelse eller den spildemo, du leder efter, og vælg det element, du vil downloade.
  4. Vælg Confirm Download.

Hvis du ikke kan downloade dit spil, skal du se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Hvis du har problemer med at downloade spillet, skal du kontakte Xbox Support.

Spil et hentet spil

1. Fra konsollen skal du gå til Games og derefter vælge My Games.
  2. Vælg det spil, du vil spille.

Installer et spil fra en disk

1. Gå til Xbox Home.
  2. Sæt spil-cd'en i diskdrevet.

Bemærk! Når du har sat disken i, startes spillet som standard automatisk. Hvis spillet starter, skal du afslutte det og gå tilbage til Xbox Dashboard.

3. Vælg det spil, du vil installere på harddisken.
  4. Tryk på X på controlleren.
  5. Vælg Installer. Vælg den lagerenhed, som spillet skal installeres på, hvis du bliver bedt om det.
En skærm viser fanen

Der vises en statusindikator, mens spillet installeres på harddisken. Det kan tage op til 12 minutter at installere et spil på harddisken.

Bemærk!
  • Det kræver mellem 4 og 8 GB (gigabyte) ledig diskplads at installere et spil på harddisken.
  • Når du har installeret et spil på harddisken, skal spil-cd'en stadig være i diskdrevet, når du starter spillet.
  • Ved at installere spil på harddisken forbedres indlæsningtiden, og adgangen til spil-cd'en minimeres.
  • Originale Xbox-spil kan ikke installeres på en Xbox 360-harddisk.

Spil et spil, der er installeret på harddisken

1. Gå til Xbox Home.
  2. Sæt spil-cd'en i diskdrevet.
  3. Vælg spillet, hvis det ikke starter automatisk.

Bemærk! For at spille et spil, der er installeret på harddisken, skal spil-cd'en være placeret i diskdrevet. Konsollen starter det installerede spil fra harddisken, når den har kontrolleret, at der er en gyldig spil-cd i diskdrevet.

Slet spil fra din harddisk

1. Gå til settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter Memory Unit.
  3. Vælg Games and Apps.
En skærm viser størrelsen af forskellige indholdskategorier på en Xbox 360-harddisk. Kategorien
  1. Find og vælg det spil, du vil slette.
  2. Vælg Delete.

Download et spil igen

Hvis du sletter et spil, du har downloadet, fra harddisken, kan du downloade det igen fra din downloadoversigt:

1. Log på Xbox Live med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
En skærm viser fanen Settings på Xbox 360 Dashboard. Fanen Account er markeret.
  1. Vælg Oversigt over hentede filer.
  2. Gennemse din oversigt over downloads. Hvis der er noget, du vil downloade igen, skal du vælge elementet og derefter vælge Download Again.

Bemærk! Hvis du vil se opkrævningerne på din Xbox Live-konto, skal du se under Tjek dit abonnement og din transaktionsoversigt på Xbox Live online.