Der er ikke noget voksenindhold i Microsoft Store

Adgang til voksenindhold

Voksenindholdet i Microsoft Store på Xbox One er muligvis ikke synligt, når en barnekonto eller en konto med indholdsbegrænsninger er logget på – heller ikke selvom en voksenkonto uden begrænsninger også er logget på og er aktiv. Du kan finde flere oplysninger i Indholdsbegrænsninger, når en voksen eller et barn er logget på Xbox One.

Hvis du vil have adgang til voksenindhold, skal du først logge af enhver barnekonto eller konto med indholdsbegrænsninger:

1. Gå til startskærmen på din Xbox, og vælg profilbillederne øverst på startskærmen ved siden af meddelelsescenteret.
  2. Vælg en konto, og vælg derefter Sign out. (Denne handling fjerner ikke kontoen fra din Xbox One).
  3. Prøv at søge i butikken igen.