Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox

Første gang du logger på en Xbox One og gemmer din adgangskode, bliver den pågældende konsol din hjemme-Xbox. Den konsol, der er angivet som din hjemme-Xbox, er, den konsol, hvor du kan dele spil og noget indhold med andre, der logger (med deres egen konto) den pågældende konsol sammen med dig. Du må aldrig dele din adgangskode eller logonoplysninger til din konto.

Du kan maksimalt skifte hjemme-Xbox fem gange om året.

Hvad kan deles?

Del dit Xbox Live Gold-abonnement med alle, som logger på din konsol.

Del spil og downloadet indhold, der er købt i Microsoft Store, med andre brugere, som logger på din konsol. Du kan også dele spil, der er downloadet som en del af et abonnement.

Hvad kan ikke deles?

Kontospecifikke elementer kan muligvis ikke deles. Nogle eksempler er:

• Indhold i spil, der er købt i spillet med spillets egne valutaer, f.eks. Minecraft Skin Mashups eller Halo REQ-pakker
  • Valuta i spil som f.eks. Minecraft Coins

Visse forudbestillingsbonusser og indhold i specialversioner falder inden for disse kategorier, så du kan muligvis ikke dele de pågældende elementer, da de kun kan indløses én gang fra den konto, som tilhører den person, der har købt spillet.

Spil offline

På din hjemme-Xbox kan du spille downloadede spil, mens du rejser, eller hvis der er en driftsfejl på netværket eller tjenesten. Du skal sikre dig, at konsollen er angivet til at være din hjemme-Xbox, inden du går offline. Få flere oplysninger under Brug Xbox One offline.

Hvis du har mere end én Xbox One-konsol, eller hvis du logger på flere konsoller, anbefaler vi, at du angiver den mest brugte konsol som din hjemme-Xbox.

Bemærk! Du kan kun have én konsol som hjemme-Xbox ad gangen. Du kan kun dele købte spil og Gold med andre på din hjemme-Xbox. Du kan skifte fem gange årligt. Kundesupport kan ikke tilbyde flere skift.

Angiv en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Personlig tilpasning, og vælg derefter Min hjemme-Xbox.
  3. Gør et af følgende:
    • Vælg Brug denne som min hjemme-Xbox for at vælge konsollen som din hjemme-Xbox.
    • Vælg Fjern denne som min hjemme-Xbox for fjerne angivelsen.

Når du vælger en ny hjemmekonsol, bliver alle enhedslicenser til digitalt indhold flyttet til den nye hjemme-Xbox. Disse licenser vil ikke længere være tilgængelige på den tidligere hjemme-Xbox. Med andre ord: Når du skifter hjemme-Xbox, følger adgangen til dit indhold med dig til din nye hjemme-Xbox, og enhver, der er logget på, kan få glæde af det. Din tidligere hjemme-Xbox vil stadig give dine venner og din familie adgang til dine ting, når du er logget på den.

Kan jeg vælge en anden konsol som min hjemme-Xbox-konsol?

Du kan vælge en ny konsol som hjemmets Xbox-konsol op til fem gange inden for en periode på 1 år. Denne periode fungerer løbende, fra det tidspunkt hvor du skifter hjemme-Xbox for første gang. Hvis du har nået grænsen for antallet af skift af hjemme-Xbox-konsol pr. år, får du en meddelelse med den næste mulige dato for ændring.

Bemærk! Kundesupport kan ikke tilbyde flere skift. Hvis din konsol viser, at du har foretaget fem skift af hjemme-Xbox i løbet af året, og du har brug for hjælp, skal du vælge Hjælp, når du ser meddelelsen Kan ikke gøre den til din hjemme-Xbox. Du kan være berettiget til at modtage en undtagelse.

Du kan også få hjælp til din hjemme-Xbox i Xbox Assistent. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg System > Xbox Assistent, vælg Min Xbox Assistent > Søg, og angiv derefter Min hjemme-Xbox .

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?