Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand

Oversigt

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille offline. De fleste af de spil, der findes i Microsoft Store på din Windows 10-enhed, understøtter offlinespil, men du bør søge efter dit spil på http://www.xbox.com og tjekke spiloplysningerne for at sikre dig, at spillet understøtter offlinespil.

De fleste spil med et kampagne-mode kan spilles offline, men spil med co-op-spil via netværk eller multiplayerfunktioner kan ikke bruges, når du er offline.

Når du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Microsoft Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Gennemførelser

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Du får ikke en toastbesked om, at du har låst gennemførelsen op, før du logger på Xbox Live på denne enhed.

Lagring i skyen og offlinespil

Før du går offline, skal du oprette forbindelse til Xbox Live for at synkronisere dit seneste gemte spil med skyen. Når du spiller offline, bliver dine spilfremskridt fortsat gemt lokalt, og de synkroniseres, næste gang du logger på Xbox Live. Hvis du vil fortsætte med at spille på en anden enhed (eller platform, hvis spillet understøtter Xbox Play Anywhere), skal du gå online og oprette forbindelse til Xbox Live, så dit lokalt gemte spil synkroniseres med skyen igen.

Hvis du er på en Windows 10-enhed, bliver dine gemte spil automatisk uploadet til skyen, når du er logget på og har forbindelse til Xbox Live. Gemte spil synkroniseres som regel hurtigt, men vent et par minutter, inden du prøver at spille på en anden enhed.

Sådan kan du aktivere offlinespil på din enhed

Hvis du har planer om at spille offline, skal du konfigurere din Windows 10-enhed til det, mens du har en onlineforbindelse. Det er vigtigt, at du gør dette, mens du er online, for du kan ikke foretage disse ændringer, når du er offline.

Bemærk! Du kan kun vælge en ny offlineenhed tre gange om året.

Konfigurer din enhed

Hvis du har flere Windows 10-enheder, skal du sørge for, at den enhed, du vil bruge offline, er angivet som din offlineenhed. Du kan kun vælge én enhed som din offlineenhed.

Sådan angiver du din enhed som din offlineenhed:

1. Sørg for, at du er online.
  2. Tjek, at din enhed har de seneste Windows-opdateringer: Gå til Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update, og se, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.
  3. Åbn Store. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede har gjort det.
  4. Vælg ikonet Mig (det er dit profilbillede).
  5. Vælg Indstillinger, og sørg for, at til/fra-knappen under Offlinetilladelser står på Til.

Når dette er gjort, vil der stå Fra ud for enheder, der tidligere var angivet som offline, og du vil ikke længere kunne spille spil offline på disse enheder.

Forbered dit/dine spil

Når din enhed er konfigureret, skal du starte hvert af de spil, som du vil spille offline, mens du er logget på Xbox Live. Du skal kun gøre dette én gang for hvert spil, og du skal gøre det, selvom du allerede har startet spillet på din enhed.

1. Tjek, at du er online, og at din enhed er angivet som din offlineenhed. (Se, hvordan du gør dette, i trinnene ovenfor).
  2. Start det spil, du vil spille offline. Log på Xbox Live med din konto, når du bliver bedt om det.
  3. Når du er i gang med at spille spillet, kan du når som helst afslutte det.

Gentag denne process for hvert af de spil, du vil spille offline. Når du er færdig, kan du når som helst gå offline og starte disse spil, når du vil spille dem, uden at du skal logge på online hver gang.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at spille offline, kan disse løsningsforslag muligvis hjælpe med at løse problemerne.

Hvordan ved jeg, at mit spil understøtter offlinespil?

De fleste af de spil, der findes i Microsoft Store på din Windows 10-enhed, understøtter offlinespil, men du bør søge efter dit spil på http://www.xbox.com og tjekke spiloplysningerne for at sikre dig, at spillet understøtter offlinespil.

Hvilke funktioner i mit spil er tilgængelige, når jeg spiller offline?

Hvis dit spil blev installeret fra Microsoft Store på din Windows 10-enhed, kan du finde oplysninger om de funktioner, der er tilgængelige, når du spiller offline, i Ofte stillede spørgsmål til spillet:

1. Åbn Store, og klik på ikonet Mig (det er dit profilbillede).
  2. Vælg Mit bibliotek, og vælg derefter Vis alle under Spil.
  3. Vælg det spil, du vil spille offline, og rul ned til Flere oplysninger.
  4. Vælg supportlinket under Læs mere.
  5. Vælg linket til Ofte stillede spørgsmål på supportsiden, og kig efter "spil offline"-oplysninger om spillet.

Hvis dit spil ikke blev installeret fra Microsoft Store på din Windows 10-enhed, kan du tjekke hos spiludgiveren, om offlinespil understøttes på Windows 10.

Jeg kan ikke angive min enhed som min offlineenhed

Dette kan betyde, at du allerede har ændret din angivne offlineenhed tre gange inden for det seneste år. Hvis det sker, skal du vente, indtil der er gået et år efter din første nulstilling, for at kunne ændre din angivne offlineenhed igen.

Jeg er allerede offline og har ikke udført de trin, der er angivet ovenfor, så min enhed er ikke konfigureret til offlinespil

Hvis du allerede er offline og ikke har angivet din enhed som din offlineenhed, kan du ikke spille spil offline. Du skal være online, når du gør dette, og når du starter spillet, inden du går offline. Du kan løse dette problem ved at gå online og udføre de ovenstående trin for at konfigurere din enhed og angive den som din offlineenhed.

Jeg vil ikke længere bruge min enhed som offlineenhed. Hvordan fjerner jeg den?

Dette scenarie kan også forekomme, hvis du vil sælge eller give din Windows 10-enhed til en anden person.

Hvis du stadig ejer enheden, kan du fjerne offlineangivelsen på følgende måde:

1. Sørg for, at du er online.
  2. Åbn Store, og klik på ikonet Mig.
  3. Vælg Indstillinger, og sørg for, at til/fra-knappen under Offlinetilladelser står på Fra.

Hvis du ikke længere har enheden, kan du fjerne denne indstilling online ved at logge på https://account.microsoft.com/devices og finde din enhed. Hvis der står "Spil offline" under beskrivelsen af enheden, så er den stadig angivet som offlineenhed. Sådan fjerner du denne angivelse:

1. Vælg Fjern offlinespil under oplysningerne om enheden.
  2. Markér afkrydsningsfeltet Jeg er klar til at fjerne offlinespil på denne pc på bekræftelsesskærmen.
  3. Vælg Fjern for at bekræfte, og fjern den som din angivne offlineenhed.

Bemærk! Dette tæller som én af dine tre tilladte ændringer pr. år.

Jeg har både en Xbox One og en Windows 10-enhed. Får jeg den samme spiloplevelse på begge enheder?

Hvis du har en Xbox One, afhænger din offlineoplevelse af, hvilken type spil du spiller. Hvis du f.eks. har et spil, der understøtter Xbox Play Anywhere, får du den samme spiloplevelse på både Xbox One og Windows 10, når du spiller offline.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger Xbox One offline, i Brug Xbox One offline.