Sporing af gennemførelser på tværs af spil

Se, hvem der har praleretten, på tværs af alle de spil, du og dine venner spiller.

Hvis du vil se det månedlige leaderboard, skal du åbne guiden og vælge Gennemførelser. Hvis du allerede er i et spil, kan du se låste og ikke-låste gennemførelser for det spil. Hvis du ikke gør det, ser du gamerscore-leaderboard blandt dine venner.

Her kan du vælge en ven, du vil sammenligne dine gennemførelser med. Vælg Sammenlign gennemførelser for at se, hvordan du klarer dig.

Hvis du vil se dine egne gennemførelser, skal du vælge Se mine gennemførelser eller Vis leaderboard på fuld skærm det, du ser, afhænger af, om du spiller et spil eller ej. Bevar din storhed!

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sporing af gennemførelser på tværs af spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?