Sporing af gennemførelser i dit spil på Xbox One og Windows 10

Mange spil er ikke kun tilgængelige til din Xbox One, men på tværs af alle Windows 10-enheder. Når du er logget på med din Microsoft-konto, gemmes din spilstatus i skyen. Så hvis du er midt i et spil på din konsol og bliver afbrudt, kan du fortsætte det igen senere på din Windows 10-pc, lige hvor du slap.

Sådan ser du dine gennemførelser på Xbox One

Hvis du vil se status for dine gennemførelser i et spil, du er i gang med, skal du åbne guiden og vælge Gennemførelser.

Du kan vælge at få vist låste gennemførelser, som du endnu ikke har opnået eller gennemførelser, som du allerede har låst op. Markér en gennemførelse for at få vist flere valgmuligheder. Tryk på X-knappen på en gennemførsel for at gøre den til en favorit og flytte den øverst på listen. Hvis du vil se dit og dine venners gamerscore-leaderboard i stedet for gennemførelser for det aktuelle spil, skal vælge Gamerscore-leaderboard.

Du kan se dit fremskridt, mens du spiller, ved at vælge Slå sporing af gennemførelser til. Vælg Konfigurer tracker for at vælge trackerens placering på skærmen, antallet af gennemførelser, der skal spores (op til 5), og trackerens gennemsigtighed.

Hvis du ikke spiller et spil i øjeblikket, kan du se alle dine gennemførelser ved at åbne guiden og vælge Gennemførelser. Vælg Næste gennemførelser for dem, du er tættest på at låse op, eller Seneste gennemførelser for dem, du for nylig har låst op. Du starter det spil, der er relateret til en gennemførelse, ved at markere gennemførelsen og trykke på X-knappen .

Sådan ser du dine gennemførelser på en Windows 10-enhed

Hvis du vil se dine gennemførelser på en Windows 10-enhed, skal du vælge knappen Start og derefter åbne Xbox-appen. Vælg Mine spil i menuen, vælg spillet, og vælg derefter Gennemførelser. Vælg individuelle gennemførelser at se en kort beskrivelse af, hvordan du kan låse dem op.

Du kan også åbne menuen inde fra Xbox-appen og vælge Gennemførelser for at se en liste over alle dine gennemførelser.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sporing af gennemførelser i dit spil på Xbox One og Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?