Overfør flere spil på én gang på din Xbox One

Du har altså tilsluttet et eksternt lager til din Xbox One, og du vil flytte en masse spil på én gang. (Du kan selvfølgelig flytte ting én ad gangen ved at gå til din samling af spil og apps, fokusere på et spil, trykke på knappen Menu på din controller og vælge Administrer spil.)

Sådan flytter eller kopierer du flere spil på én gang:

1. Tilslut eksternt lager (enheder skal være USB 3.0 eller hurtigere, de skal have 256 GB eller mere og være formateret til Xbox One).
  2. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og gå derefter til Indstillinger > System > Lager.
  3. Vælg det lager, du vil flytte eller kopiere fra, og vælg derefter Overfør, og foretag dine valg. Markér alle spil, eller kun nogle af dem, og vælg derefter enten Kopiér det markerede eller Flyt det markerede.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Overfør flere spil på én gang på din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?