Fejlfinding af spilinstallationer i Windows 10

Har du problemer med at installere et spil fra Xbox-appen (beta) på din pc? Prøv følgende.

Genstart pc’en

En enkelt genstart kan indstille mange ting korrekt.

Fejlmeddelelse?

Hvis der er en downloadfejl, skal du først prøve at downloade igen.

Hvis det ikke er muligt at udføre installationen, vises der i de fleste tilfælde en fejlkode med en meddelelse. Disse koder er som regel på 10 tegn, der starter med "0x", f.eks. 0xC03F7003.

For Game Pass-spil skal du kontrollere statussen for din plan

Hvis du vil installere spil fra Xbox Game Pass, skal du have en aktiv plan for Xbox Game Pass Ultimate eller Xbox Game Pass til pc (beta).

Har du administratortilladelser på din pc?

Nogle spil kræver, at der installeres ekstra komponenter, for at spillet kan fungere korrekt. Afhængigt af de komponenter, der installeres, bliver du muligvis bedt om tilladelse fra en administrator under spilinstallationen, eller når spillet startes første gang.

Du finder flere oplysninger under Opret en lokal bruger- eller administratorkonto i Windows 10.

Genstartede din pc under spilinstallationen?

Hvis du genstarter pc'en, mens du installerer et spil fra Game Pass, kan du muligvis ikke se installationstilstanden, når du åbner Xbox-appen (beta) eller Store igen. Men det delvist installerede spil er der sandsynligvis stadig!

Sådan fortsætter du med at installere:

• Start installationen igen fra spildetaljesiden. Dette skulle genoptage installationen, hvor du slap.

Installationsproblemer på grund af tilgængelig plads

• Hvis der ikke er tilstrækkelig lagerplads, skal du frigøre plads til at gøre installationen færdig.
  • Når du starter spilinstallationen fra Xbox-appen (beta), har du mulighed for at ændre, hvor indholdet skal gemmes, ved at vælge den harddisk, du vil installere på. Hvis der vises en meddelelse om, at det valgte drev ikke er konfigureret til at installere spil, er drevet ikke klargjort, og installationsadgang nægtes. Sådan løser du det:

• Vælg enten linket under meddelelsen for at gå til Indstillinger, eller tryk på Windows-tasten, og vælg Indstillinger > System > Lager. Vælg Rediger, hvor nyt indhold gemmes.
    • Vælg det drev, du vil bruge, under Hvor skal apps gemmes.

Har du stadig problemer?

Prøv at geninstallere spiltjenester. Sådan gør du:

• Start PowerShell som administrator, og skriv "get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers”
  • Skriv "powershell window, enter “start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN" i det samme PowerShell-vindue
  • Installer appen på den pågældende side, og accepter UAC'en, når den vises.
  • Prøv at installere spillet igen.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding af spilinstallationer i Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?