Del denne side

Brug spiltilstand, mens du spiller på din pc

Når du bruger spiltilstanden, prioriterer Windows ressourcerne på din pc, så du får den bedst mulige ydeevne, når du spiller.

Du skal sørge for, at spiltilstanden er slået til for hvert spil, du spiller. Sådan slår du spiltilstanden til:

  1. Start et spil.
  2. Åbn spillinjen ved at trykke på Windows-tasten + G.
  3. Vælg Slå spiltilstand til.

I visse spil kan spiltilstanden være slået til automatisk. I så fald vises knappen Spiltilstand som slået til.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug spiltilstand, mens du spiller på din pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side