Find dine spil og tilføjelsesprogrammer på Xbox One

Sådan kan du finde de spil og tilføjelsesprogrammer til spil, du har købt i Microsoft Store.

Sådan finder du spil

Som regel vises de spil og andre overførsler, du køber, blandt dine spil og apps og begynder at blive installeret automatisk. Sådan tjekker du dette:

1. Tryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps > Se alle.
  2. Kontrollér, at filteret er indstillet til Alle spil på spillisten.
  3. Hvis du ikke kan se dit spil eller et tilføjelsesprogram, skal du vælge Klar til at installere og se, om det vises der.

Hvis du stadig ikke kan se dit spil eller et tilføjelsesprogram:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Markér – men ikke vælg ikke – Mine spil og apps.
  3. Tryk på menuknappen på controller, og vælg derefter Opdater, og tjek elementet.

Hvis Xbox Play Anywhere-spil, du har købt i Microsoft Store på din, ikke installeres, tillader dine indstillinger muligvis ikke automatiske overførsler. Tjek dine overførselsindstillinger:

1. Tryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden, og til System > Indstillinger > System.
  2. Vælg Opdateringer og downloads.
  3. Sørg for, at felterne Hold mine spil og apps opdateret og Tillad fjerninstallationer begge er markeret.

Hvis disse indstillinger ikke er markeret, er det næste sted, du skal se efter dine ting, på din spilliste under Klar til at installere. Hvis du f.eks. er på en vens Xbox, er dette stedet, hvor alle dine spil vises, og ikke blot de seneste.

Tjek Microsoft Store.

Kan du stadig ikke se et spil, du leder efter? Gå tilbage til Store. Tryk på Y-knappen på din controller for åbne søgning, begynd at skrive, og vælg dit element, når det vises i søgeresultaterne.

Hvis du leder efter et tilføjelsesprogram, kan du åbne Store på denne måde:

1. Markér (men start ikke) basisspillet til tilføjelsesprogrammet.
  2. Tryk på menuknappen på din controller, og vælg Administrer spil og tilføjelsesprogrammer.
  3. Vælg Se i Microsoft Store, og kontrollér, at det element, du leder efter, er en del af det spil, du har købt.

Når du for eksempel forudbestiller et spil, og dit køb indeholder et ekstra spil eller bonusindhold, er du nødt til at få det andet spil i Store, selvom du ikke behøver at betale for det.

Sådan finder du tilføjelsesprogrammer

Når det gælder spiltilføjelsesprogrammer – eller DLC – er det første sted, du skal søge, i dine spil og apps (som angivet ovenfor).

På din spillisten skal du fokusere på et spil, trykke på menuknappen på din controller og derefter vælge Administrer spil og tilføjelsesprogrammer.

Nogle tilføjelsesprogrammer kan tilgås i det program, der følger med, i stedet for at installere dem separat. Alle installerbare tilføjelsesprogrammer eller DLC'er, der endnu ikke er installeret, vises under Klar til at installere.

Her er, hvor du kan kontrollere, om der er tilføjelsesprogrammer i de spil, de medfølger.

• På spillets titelskærm kan du se efter noget lignende "Mit indhold".
  • Du skal måske åbne en meddelelse i et spil til at få dine tilføjelsesprogrammer. Se efter "Mine meddelelser" eller et relateret område.
  • Nogle tilføjelsesprogrammer kan kun findes, når du spiller selve spillet. Dette kan især være tilfældet ved elementer som V-Bucks eller tøj. I Sea of Thieves skal du f.eks. starte en opgave, gå ombord på dit skib og enten gå til store i spillet eller åbne kisterne med lager.
  • Adgang til tilføjelsesprogrammer kan kræver, at du kan fortsætte til det rigtige sted i et spil. Destiny 2: Forsaken bruger spilniveauer til at kontrollere brugen af visse udvidelsespakker. I Forza Horizon 3 skal du køre til et bestemt sted for at begynde at bruge Hot Wheels-udvidelsespakken.

Fejlfinding af tilføjelsesprogrammer

Kan du ikke se dit tilføjelsesprogram under Klar til at installere? Log på her ved hjælp af den Microsoft-konto, du brugte for køb, for at se, hvilke tilføjelsesprogrammer der skal være tilgængelige. Hvis det ikke er på listen, er det ikke er knyttet til kontoen.

Hvis du har købt valuta i spillet, f.eks. V Bucks eller FIFA-point, og du ikke kan se dem i spillet, skal du bekræfte, at dit køb er gennemført, ved at logge på din ordreoversigt.

Hvis du ser valuta i spillet i din købsoversigt, kan du prøve at afslutte og genstarte spillet:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren.
  2. Fokuser på spillet i programguiden.
  3. Tryk på menuknappen på din controller, og vælg Afslut.
  4. Start spillet igen, og kontrollér din pung i spillet.

Hvis det er 24 timer siden, du har udført ovenstående, og du stadig ikke kan se din valuta i spillet:

1. Er det spil, som Microsoft har udgivet, skal du kontakte Microsoft-support.
  2. Er der tale om andre spil, skal du kontakte spiludgiveren. Her er en liste over de største udgivere og deres websteder.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Find dine spil og tilføjelsesprogrammer på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?