Se og download spilindhold og udvidelser (add-ons) på Xbox One

Til mange Xbox One-spil kan du få udvidelser (add-ons), f.eks. nye elementer i spillet eller nye niveauer. Du kan købe udvidelserne (add-ons) i Microsoft Store.

Bemærk! Når du skal have adgang til dine downloads, skal du sørge for, at du er logget på med den Microsoft-konto, du brugte til at købe og downloade indholdet. Se Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One for at få hjælp til automatisk download af dine køb.

Find de spil eller apps, som er installeret

1. Gå til skærmen Start, rul ned til Mine spil og apps, vælg Se alle, og tryk på A-knappen på din controller for at åbne den.
  2. Vælg Spil eller Apps.
  3. Dit indhold vises i alfabetisk rækkefølge. Der er dog yderligere sorteringsindstillinger, du kan bruge.

Se udvidelser (add-ons) til et specifikt spil

Hvis du allerede ejer spillet og gerne vil se tilgængelige udvidelser, du kan downloade:

1. Gå til Mine spil og apps, vælg Se alle, find spillet, og tryk derefter på Menu-knappen .
  2. Vælg Administrer spil og udvidelser.
  3. Vælg fanen Klar til at installere.
  4. Vælg den udvidelse, du vil installere.
  5. Tryk på A-knappen for at installere udvidelsen, eller vælg Installer alle.

Hvis du ikke ejer spillet, men vil gennemse de tilgængelige udvidelser (add-ons) i Microsoft Store:

1. Gå tilbage til skærmen Start, rul til højre til Store, og vælg derefter Søg.
  2. Skriv titlen på spillet, og vælg derefter Søg.
  3. Vælg spillet på listen over søgeresultater.
  4. Hvis tilføjelsesprogrammer er tilgængelige for spillet, vises de under spillet på spillets beskrivelsesside i store.

Find de spil, apps, udvidelser (add-ons) eller indholdspakker, du tidligere har downloadet, men fjernet

1. Gå til skærmen Start, og vælg Mine spil og apps, og vælg derefter Se alle.
  2. Vælg Spil eller Apps.
  3. Vælg fanen Klar til at installere øverst for at se eventuelle spil eller apps, du ejer, som ikke er installeret på din harddisk.
  4. Du kan få vist udvidelser for et spil, du endnu ikke har installeret på din harddisk, ved at vælge spillet, trykke Menuen-knappen og derefter vælge Administrer spil og udvidelser for at se fanen Klar til at installere for det pågældende spil.

Download udvidelser, som du har købt som en del af et bundt

Hvis der var flere udvidelser inkluderet i et enkelt køb, f.eks. et sæsonkort eller et Limited Edition-spilbundt, skal du muligvis downloade dem hver for sig. Du kan downloade de enkelte elementer på to måder:

• I spillet skal du kigge efter en butik. Se, hvad der indgår i sæsonkortet, og download der.
  • Download de enkelte udvidelser (add-ons) fra Microsoft Store:
    1. Gå til skærmen Start, og vælg Mine spil og apps, og vælg derefter Se alle.
    2. Find spillet, og tryk derefter på Menu-knappen .
    3. Vælg Administrer spil og udvidelser.
    4. Gå til fanen Klar til at installere, og vælg den udvidelse, du vil installere.
    5. Tryk på A-knappen for at installere udvidelsen.

Hvis du har problemer med at hente dine udvidelser, kan du se Løs problemer med installation af spil eller app på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Se og download spilindhold og udvidelser (add-ons) på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?