Ofte stillede spørgsmål til Xbox MixPot

Under nogle af de Xbox Live-streamingarrangementer på Mixer belønner vi seerne ved at give nogle MixPots i gave. Disse MixPots vil variere efter arrangement og omfatte forskellige spil og indhold, der kan downloades (DLC), for hver arrangement.

Begrænset antal – kun den første million af kvalificerede seere modtager MixPot til Xbox Briefing. På grund af MixPots popularitet vil nogle seere ikke modtage indhold. Seere behøver ikke at se hele briefing for at blive kvalificeret. Du får besked, når streamingen er overstået med flere detaljer om din MixPot.

Emner

Hvordan fungerer MixPot?

Her kan du se, hvordan det foregår:

• Se Xbox Live-stream på Mixer: Du kan se arrangementet med live streaming ved hjælp af appen Mixer på Xbox One, en hvilken som helst browser på http://www.mixer.com/xbox eller appen Mixer på iOS- eller Android-enheder.
  • Log på Mixer ved hjælp af din Microsoft-konto: Du skal være logget på Mixer med din Microsoft-konto for at få din MixPot.
  • For eksisterende Mixer-konti kan du knytte din Mixer-konto til din Microsoft-konto: Få mere at vide om, hvordan du knytter din eksisterende Mixer-konto (den konto, du bruger til at logge på Xbox Live), under Mixer-konto til din Microsoft-konto. Din konto skal være tilknyttet for at kunne modtage MixPot.
  • Få dine ting! Når arrangementet er afsluttet, offentliggør vi de spil eller DLC, du får som del af MixPot.

Hvornår modtager jeg min MixPot?

Du modtager din MixPot inden for en uge eller hurtigere fra afslutningen af Xbox Live-streamingarrangementet. Husk, at du skal være logget på Mixer med din Microsoft-konto for at få din MixPot.

Du kan finde flere oplysninger om oprettelse af en Mixer-konto under opret en Mixer-konto. Hvis du vil lære, hvordan du knytter din Mixer-konto sammen med din Microsoft-konto, kan du se under Knyt en Mixer-konto til din Microsoft-konto.

Hvordan kan jeg få adgang til det DLC-indhold, der er inkluderet i et MixPot?

Hvis du vil afspille DLC-indhold, der er inkluderet i MixPot, skal du først have de grundlæggende spil installeret. Når de grundlæggende spil er installeret, kan du se dit indhold og tilføjelsesprogrammer på Xbox One og derefter installere det på konsollen.

Kan jeg give min MixPot til en anden person?

Nej. MixPot krediteres direkte til din konto. Den kan ikke sælges eller overført.

Vil indholdet i MixPot være tilgængelig på alle markeder?

MixPot tildeles alle brugere, der har set Xbox Live streaming, mens de var logget på Mixer med deres Microsoft-konto. Noget af det DLC, der er inkluderet i MixPot, er muligvis ikke tilgængeligt på alle markeder.

Bemærk! Børnekonti modtager ikke indhold, der overstiger de indholdsbegrænsninger, der er angivet af deres forældre. Hvis et barns indholdsbegrænsninger skal opdateres, skal forældrene gå til fanen Familie på account.microsoft.com for at redigere begrænsningerne.

Hvad hvis jeg har set Xbox Live-streamingarrangement på Mixer, men ikke har modtaget min MixPot?

Hvis du ikke modtager din MixPot inden for en uge, efter at du har set Xbox Live stream på Mixer, kan du gå til xbox.com/mixpothelp.

Begrænset antal – kun de kvalificerede seere modtager MixPot. På grund af MixPots popularitet vil nogle seere ikke modtage indhold. Seere behøver ikke at se hele briefing for at blive kvalificeret. Du får besked, når streamingen er overstået med flere detaljer om din MixPot.

Bemærk! Forespørgsler om manglende indhold skal påbegyndes inden for to uger før Live-streamingarrangementet for at blive undersøgt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ofte stillede spørgsmål til Xbox MixPot", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?