Få hjælp med NBA 2K19

Spiller dribler med en basketball

Få alt at vide, der har med NBA 2K19 at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde oplysninger på produktsiden for NBA 2K19.

Få support til NBA 2K19

Få tip og muligheder for hjælp til NBA 2K19 ved at gå til 2K support.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Hold dig opdateret om NBA 2K19

Find de nyeste og bedste oplysninger om NBA 2K19 på 2K Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få hjælp med NBA 2K19", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?