Alphajax ophør

Den 19. marts 2018 meddelte Alphajax-teamet, at spillet lukker den 18. maj 2018. Fra den dato og efterfølgende kan spillet ikke længere kan hentes fra store, og support og indhold, f.eks. gåder, leaderboards og onlinespil, tilbydes ikke længere.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stadig spille Alphajax offline?
Du kan fortsætte med at spille offline, men der kommer ikke yderligere opdateringer til spillet. Hvis du fjerner Alphajax fra enheden, kan du ikke hente det igen.

Jeg har startet et spil online, kan jeg gøre det færdigt?
Nej, det er ikke længere muligt at starte eller fortsætte onlinespil.

Hvad sker der med mine oplysninger nu, hvor spillet er lukket?
Alle spiloplysninger og al oversigt fjernes fra tjenesten af den 25. maj 2018.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Alphajax ophør", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?