Anthem

Freelancer i en exosuit

Få alt at vide, der har med Anthem at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde oplysninger på produktsiden til Anthem.

Support til Anthem

Få tip og support til Anthem ved at gå til EA Hjælp.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Hold dig opdateret om Anthem

Find de nyeste og bedste oplysninger om Anthem på EA Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Anthem", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?