Assassin’s Creed Odyssey

Få alt at vide, der har med Assassin's Creed Odyssey at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde oplysninger på produktsiden for Assassin's Creed Odyssey.

Support til Assassin’s Creed Odyssey

Få tip og andre muligheder for hjælp til Assassin's Creed Odyssey ved at gå til Ubisoft-support.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Hold dig opdateret om Assassin's Creed Odyssey

Find de nyeste og bedste oplysninger om Assassin's Creed Odyssey på Ubisoft Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Assassin’s Creed Odyssey", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?