Få hjælp til Battlefield V

Få alt at vide, der har med Battlefield V at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde oplysninger på produktsiden til Battlefield V.

Support til Battlefield V

Få tip og andre muligheder for hjælp til Battlefield V ved at gå til EA-hjælp.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Hold dig opdateret om Battlefield V

Find de nyeste og bedste oplysninger om Battlefield V på EA Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få hjælp til Battlefield V", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?