Ofte stillede spørgsmål om den tekniske alfaversion af Bleeding Edge

Har du et spørgsmål om den tekniske alfaversion af Bleeding Edge? Se her for at få svar på nogle almindelige spørgsmål.

På denne side

Hvordan får jeg adgang til Xbox Insider Hub?

Udfør disse trin:

1. Gå til fanen Store på dashboardet, eller vælg Store i guiden.
  2. Vælg Søg.
  3. Søg efter Xbox Insider Hub.
  4. Vælg Hent/installér på produktsiden.

Når Xbox Insider Hub er færdig med at downloade, kan du finde programmet i Mine spil og apps. Når du indlæser Xbox Insider Hub for første gang, vil du blive bedt om at tilmelde dig.

Fuldfør vejledningen på skærmen, og accepter vilkårene og betingelserne for Xbox Insider. Du vil derefter have adgang til Xbox Insider Hub og kan downloade den tekniske alfaversion af Bleeding Edge.

Få mere at vide om, hvordan du henter og bruger Xbox Insider Hub, ved at gå til Hent Xbox Insider Hub-appen.

Hvordan downloader/installerer jeg den tekniske alfaversion?

Du skal have modtaget en mail fra Ninja Theory, som bekræfter, at du har adgang til den tekniske alfaversion, før du fortsætter med at downloade spillet via Xbox Insider Hub. Hvis du ikke har modtaget en mail, skal du dobbelttjekke, at den er sendt til den mailadresse, der er knyttet til dit gamertag, eller at den ikke findes i mappen med uønsket mail. Log på account.microsoft.com for at kontrollere den mailadresse, der er knyttet til dit gamertag.

Du skal også have downloadet og installeret Xbox Insider Hub på konsollen, før du fortsætter med følgende trin:

1. Åbn Xbox Insider Hub fra Mine spil og apps.
  2. Vælg Insider-indhold.
  3. Vælg Teknisk alfaversion af Bleeding Edge.
  4. Vælg Deltag, og begynd derefter at downloade spillet.
  5. Når spillet er færdig med at downloade, kan du få adgang til det i Mine spil og apps.

Hvis spillet ikke vises i Mine spil og apps, skal du kontrollere din kø og kontrollere, at spillet er færdig med at installere.