Teknisk alfaversion af Bleeding Edge

Få alt at vide, der har med den tekniske alfaversion af Bleeding Edge at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du finder flere oplysninger om spillet ved at gå til Teknisk alfaversion af Bleeding Edge.

Ofte stillede spørgsmål til den tekniske alfaversion af Bleeding Edge

Hvis du ønsker svar på almindeligt stillede spørgsmål, henvises du til Ofte stillede spørgsmål om den tekniske alfaversion af Bleeding Edge.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Få yderligere support til Bleeding Edge

Besøg det officielle Bleeding Edge-supportwebsted.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Teknisk alfaversion af Bleeding Edge", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?