Borderlands 3

Få alt at vide, der har med Borderlands 3 at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde oplysninger på produktsiden til Borderlands 3.

Borderlands 3

Få tip og andre supportmuligheder til Borderlands 3 ved at gå til supportsiden til Borderlands 3.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Find ud af, hvad andre siger om Borderlands 3

Kontrollér, om problemet er blevet diskuteret i forummerne for Borderlands 3.

Hold dig opdateret om Borderlands 3

Find de nyeste og bedste oplysninger om Borderlands 3 på Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Borderlands 3", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?