Call of Duty

Find Call of Duty-forummer og gruppesupport i Call of Duty-gruppen.

Emner

Call of Duty: WWII

Om Call of Duty: WWII

Få mere at vide om Call of Duty: WWII via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Opret forbindelse til et Call of Duty: WWII-spil

Flere oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til et multiplayer-spil i Call of Duty: WWII.

Få bedre forsinkelse og ydeevne i spil i Call of Duty: WWII

Hvis du har problemer med dit spil, er her nogle tip til at forbedre ydeevnen.

Kendte problemer i Call of Duty: WWII

Kontroller her for at se listen over de seneste kendte problemer.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen

Besøg Call of Duty: WWII-forummet for at få yderligere hjælp, chat live med en Activision-supportambassadør, eller vær med i samtalen i gruppen.

Call of Duty: WWII-serverstatus

Kontrollér Call of Duty: WWII-serverstatussen på Activision-webstedet.

Call of Duty: Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered

Om Call of Duty: Infinite Warfare

Få mere at vide om Call of Duty: Infinite Warfare via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Call of Duty: Infinite Warfare – ofte stillede spørgsmål

Se svar på ofte stillede spørgsmål om Call of Duty: Infinite Warfare på Windows 10.

Mere om Call of Duty: Modern Warfare Remastered (grafisk optimeret version)

Se svar på ofte stillede spørgsmål om Call of Duty: Modern Warfare Remastered (grafisk optimeret version).

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen

Besøg Activisions websted for at få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i communityet, og få hjælp til spørgsmål om fejlfinding, der ikke er besvaret her.

Call of Duty: Infinite Warfare – serverstatus

Se serverstatussen for Call of Duty: Infinite Warfare på spiludgiverens websted.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered – serverstatus

Se serverstatussen for Call of Duty: Modern Warfare Remastered på spiludgiverens websted.

Call of Duty: Black Ops III

Om Call of Duty: Black Ops III

Få mere at vide om Call of Duty: Black Ops III via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Serverstatus for Call of Duty: Black Ops III

Se serverstatussen for Call of Duty: Black Ops III på spillets webside.

Forskelle mellem Call of Duty: Black Ops III-spilversioner

Få svar på ofte stillede spørgsmål om forskellene i Call of Duty: Black Ops III på forskellige platforme.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen

Besøg Activisions websted for at få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i communityet, og få hjælp til spørgsmål om fejlfinding, der ikke er besvaret her.

Ældre versioner af Call of Duty

Hvis du stadig er glad for en af følgende versioner af Call of Duty, skal du gå til Activision-webstedet for at få flere oplysninger:

Administration og hjælp til Xbox One

Se status for Xbox Live-tjenesten

Hvis du har problemer med at spille på Xbox Live, skal du tjekke, om der er nogen aktuelle problemer med tjenesten. Hvis der er en relevant meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og så prøve igen.

Sådan fejlfinder du diskfejl på Xbox One

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox-konsol ikke kan læse din spildisk.

Sådan installerer du spil på Xbox One

Få at vide, hvordan du installerer dit spil på Xbox One-harddisken.

Administrer game saves i skyen på Xbox One

Se, hvordan du håndterer dine gemte spil og synkroniserer via Xbox Live.

Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One

Få at vide, hvordan du kan installere spil og downloadet spilindhold, efter at du har indløst en kode på Xbox One.

Gennemførelser og udfordringer på Xbox One

Få mere at vide om gennemførelser og udfordringer, og om, hvordan du optjener belønninger på din Xbox One-konsol.

Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding i forbindelse med langsomme spil- eller appdownloads på din Xbox One-konsol.

Løsning ved fejl på multiplayerforbindelsen på Xbox One

Udfør disse trin, hvis du ikke kan oprette forbindelse til spil for flere spillere via Xbox Live.

HDR på Xbox One X og Xbox One S

Find ud af, hvordan du ser HDR-indhold på din Xbox One S-konsol.

Administration og hjælp til Xbox 360

Løsning til Xbox 360-diskdrev

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox 360-konsol ikke kan læse din spildisk.

Administrer dit spilbibliotek på Xbox 360

Se, hvordan du downloader spil fra Xbox Live, installerer spil fra en disk på din Xbox 360-harddisk og administrerer dine Xbox-spil.

Ofte stillede spørgsmål om Xbox 360-spil, der er gemt i skyen

Få at vide, hvordan du håndterer dine gemte spil og synkroniserer via Xbox Live.