Opret brugerdefinerede skins til Minecraft: Windows 10 Edition

Nu kan du oprette brugerdefinerede skins til dine figurer i Minecraft: Windows 10 Edition. Her kan du se, hvordan du skaber din egen Steve eller Alex.

Opret eller vælg dit skin

Du kan vælge et færdiglavet skin eller oprette dit eget. På websteder som f.eks. minecraftskins.com findes der et udvalg af skins, som du kan vælge fra, og et redigeringsprogram, som du kan bruge til at give dit skin et personligt præg.

Download et skin til din enhed

Når du har oprettet eller valgt dit skin, skal du hente det til din Windows 10-enhed. På alle Minecraft-websteder, hvor du kan oprette eller vælge et skin, burde du få mulighed for at downloade eller gemme dit skin. Vælg Gem (Save), når du bliver bedt om at gemme filen.

Filen gemmes som standard i mappen med downloads. Tjek, at filen har filtypenavnet .png.

Upload et skin til Minecraft

Sådan kan du uploade dit skin til Minecraft og begynde at bruge det:

1. Start Minecraft, og vælg Skins i hovedmenuen.
  2. Vælg Browse skin.
  3. Gå til mappen med downloads eller til den mappe, hvor du har gemt .png-filen, og vælg det nye skin.

Næst gang du indlæser dit spil eller opretter et nyt spil, har din figur det nye skin, som du har oprettet.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at uploade dit skin til spillet, skal du gå til Minecraft-communityet for at få hjælp og flere oplysninger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Opret brugerdefinerede skins til Minecraft: Windows 10 Edition", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?