Ofte stillede spørgsmål til Dead Rising 4

Oversigt

Har du spørgsmål om Dead Rising 4? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille Dead Rising 4. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607 med OS Build 14393.321 eller nyere, for at du kan downloade og installere Dead Rising 4 på Windows 10.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke afspille Dead Rising 4.

Sådan kan du se, om du kører den korrekte version af Windows på din enhed:

1. Gå til Start, skriv Om din pc, og vælg derefter Om din pc.
  2. Se efter Version under Pc for at finde den version og udgave af Windows, der kører på din pc. Sørg for, at versionen er mindst 1607.
  3. Se under Pc efter OS Build, og sørg for, at den mindst er 14393.321.
  4. Se efter Systemtype under Pc for at se, om du kører en 32-bit eller en 64-bit version af Windows.

Hvis der ikke er angivet en version, skal du opdatere, før du kan downloade spillet. Dette kan du gøre på flere måder:

• Gå til Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update. Se, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.

Bemærk! Hvis det er mindre end 31 dage siden, du opgraderede til Windows 10, får du ikke novemberopdateringen med det samme. Det er for at give dig mulighed for at gå tilbage til den forrige version af Windows, hvis du foretrækker det. Efter de 31 dage downloades november-opdateringen automatisk til din pc.

Hvis du har version K eller KN af Windows 10, skal du muligvis downloade yderligere software. Denne software kan downloades gratis. Dette kan du gøre fra https://support.microsoft.com/kb/3099229.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille Dead Rising 4?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille Dead Rising 4.

Hvis du ikke er sikker på, om du har DirectX 11, kan du tjekke det sådan her:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet, under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Det skal være version 11 eller højere, for at du kan køre Dead Rising 4.

Hvis du har et NVIDIA GeForce-grafikkort, skal du også opdatere dine drivere, før du kan spille Dead Rising 4. Dette kan gøres automatisk ved at åbne appen GeForce Experience. Du kan også downloade driverne manuelt fra NVIDIAs websted.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekrav til Dead Rising varierer, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden med produktoplysninger for hver platform for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene til Xbox, skal du besøge siden med produktoplysninger til Xbox.

Sådan ser du, om din Xbox har nok ledig diskplads til at installere Dead Rising 4:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Start, og gå derefter til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Se den ledige diskplads, som vises nederst til venstre på skærmen. Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, skal du enten fjerne nogle af dine eksisterende spil og apps, eller du skal føje et ekstra drev til konsollen.

Sådan ændrer du standardinstallationsplaceringen, hvis du bruger en ekstern lagerenhed med din konsol:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger.
  3. Vælg System > Lager.
  4. Under Administrer lager vises standardlagerplaceringen med en trekant i øverste højre hjørne.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene til Windows 10, skal du besøge siden med produktoplysninger til Windows 10. I afsnittet "Flere oplysninger" kan du se den omtrentlige overførselsstørrelse, der angiver, hvor stort spillet er.

Hvis du ikke kender din GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videohukommelse), kan du tjekke det sådan her:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser mængden af VRAM.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed, i Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Sådan kan du se, hvor meget ledig diskplads der er på din Windows 10-enhed, og vælge, hvor dit spil skal gemmes:

1. Gå til Indstillinger > System > Lager.
  2. Her kan du se den plads, der bruges på hvert drev i din enhed. Kontrollér, at der er nok ledig plads på harddisken.

Se Find ud af, hvor meget lagerplads din pc har for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader Dead Rising 4 på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne. Sådan gør du:

1. Start spillet.
  2. Når du er kommet forbi skærmene "Press A"/"Press Any Key" og skærmene til justering af gammaindstillingerne og er kommet til hovedmenuen, skal du vælge Options > Visuals.
  3. Indstil Graphics Quality til Low.
  4. Vælg en så lav opløsning som nødvendigt.

Du kan se en komplet liste med gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydeevne, på Capcom-forummet for Dead Rising 4.

Hvor lang tid tager det at downloade Dead Rising 4?

Hvor lang tid tager det at downloade Dead Rising 4?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 5 timer at downloade 50 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Følg trinnene i afsnittet Hvad er hardwarekravene? ovenfor for at se størrelsen af spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere, afhængigt af hvilken enhed du installerer på.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed Fil på 30 GB Fil på 40 GB Fil på 50 GB Fil på 60 GB Fil på 70 GB
2 Mb/s 33,3 timer 44,4 timer 55,6 timer 66,7 timer 77,8 timer
5 Mb/s 13,3 timer 17,8 timer 22,2 timer 26,7 timer 31,1 timer
10 Mb/s 6,7 timer 8,9 timer 11,1 timer 13,3 timer 15,6 timer
20 Mb/s 3,3 timer 4,4 timer 5,6 timer 6,7 timer 7,8 timer
50 Mb/s 1,3 timer 1,8 timer 2,2 timer 2,7 timer 3,1 timer
100 Mb/s 0,7 timer 0,9 timer 1,1 timer 1,3 timer 1,6 timer
200 Mb/s 0,3 timer 0,4 timer 0,6 timer 0,7 timer 0,8 timer

Et eksempel:

Hvis du f.eks. installerer en fil på 50 GB, og der er downloadet 20 procent (der mangler 30 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 6,7 timer at fuldføre downloadingen. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Dead Rising 4 vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start på Xbox og i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du besøge Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Jeg har et Killer-netværkskort, og min enhed går hele tiden ned, når jeg downloader spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har et Killer-netværkskort, og du kører Killer Network Manager på din enhed, kan du støde på problemer, når du downloader. Din enhed kan f.eks. fryse fast eller gå ned, mens den downloader.

Du kan løse problemet ved at deaktivere tjenesten Networking Data Usage (NDU) i Windows 10. Sådan gør du:

1. Tryk på Windows-tasten+R for at indtaste dette.

sc config ndu start=disabled

2. Genstart enheden, når det er gjort.

Når du logger på næste gang, vil NDU-tjenesten være deaktiveret, og du skulle nu kunne downloade dit spil, uden at det giver problemer med enheden.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre Dead Rising 4?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Andre USB-spilcontrollere, som Windows understøtter, virker muligvis også.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille Dead Rising 4?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille Dead Rising 4. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil, til også at spille på Windows 10. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Dead Rising 4?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Dead Rising 4 offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Følgende spiltilstande i spillet understøttes, når du spiller offline:

• Kampagne
  • Spil sammen lokalt (co-op)

Følgende spiltilstande i spillet kræver en onlineforbindelse:

• Multiplayer online

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Microsoft Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.