Løs problemer med Dead Rising 4 på Windows 10

Hvis du har problemer med at spille Dead Rising 4 på Windows 10, kan du her se nogle løsninger til de mest almindelige fejl. Hvis dit problem ikke er omtalt her, skal du se Ofte stillede spørgsmål om Dead Rising 4, hvor du kan få svar på hyppige spørgsmål.

Game installation incomplete
Online options unavailable. Please wait for install to complete.
You must complete installing before you can continue.

Du får vist en af disse fejlmeddelelser, når du er nået til slutningen af introduktionen, men spillet er ikke færdiginstalleret.

Løsning

Vent med at spille, indtil spillet er færdiginstalleret.

Failed to create DirectX 11.1 graphics device. Please ensure hardware meets minimum specifications and drivers are up to date.

Dette betyder, at din version af DirectX er forældet og skal opdateres.

Løsning

Kontrollér, om du har DirectX 11.1 eller nyere installeret på din computer. Sådan gør du:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet, under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Det skal være version 11.1 eller højere, for at du kan køre Dead Rising 4.

You have lost connection to Xbox Live. Please check your network connection and try again.

Hvis du får vist denne eller en tilsvarende meddelelse, hvor der står, at du ikke har forbindelse til Xbox Live, kan det skyldes, at tjenesten er nede.

Løsning

Tjek status for Xbox Live-tjenesten.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2018-12-15T02:13:30.1158898+00:00

Hvis der ikke er nogen servicemeddelelser, kan der være problemer med din forbindelse. Se Løsning af forbindelses- og netværksfejl på Xbox One.

Leaderboards are not currently available. Prøv igen senere.
Leaderboard search has failed.
Error retrieving leaderboard data.

Disse meddelelser betyder, at førertavlen ikke er tilgængelig i øjeblikket. Vent, og prøv så igen.

Your NAT type is incompatible with the host. Please check your settings and try again.

Løsning

Du kan se løsninger på NAT-problemer i Løsning af problemer med spil for flere spillere på Xbox One.

You need Multiplayer privileges in order to play online.
Couldn't verify Xbox Live privileges. Prøv venligst igen.

Løsning

Disse meddelelser betyder, at hvis du vil deltage i spil for flere spillere, skal du have et Xbox Live Gold-abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du købe et fra Microsoft Store.

Køb [item] fra Microsoft Store for at deltage i denne session.

Dette betyder, at du har accepteret en invitation til et spil, som du ikke ejer, eller at spillet bruger udvidelser, som du ikke ejer.

Løsning

Køb spillet eller spiludvidelsen fra Microsoft Store, så du kan deltage.

A profile sign-in change has occurred. You will be returned to the title screen.

Dette betyder, at den profil, du har logget på med, er blevet ændret, mens du spillede. Du skal bruge den samme profil, som du loggede på med for at fortsætte med at spille.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med Dead Rising 4 på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?