Få hjælp til Fallout 76

En T-51b-hjelm, der ligger i skidtet

Få alt at vide, der har med Fallout 76 at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde oplysninger på produktsiden til Fallout 76.

Support til Fallout 76

Få tip og muligheder for hjælp til Fallout 76 ved at gå til Bethesda-support.

Fallout 76 - ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørgsmål under Fallout 76 - ofte stillede spørgsmål.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Hold dig opdateret om Fallout 76

Find de nyeste og bedste oplysninger om Fallout 76 på Bethesda Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få hjælp til Fallout 76", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?