FIFA 17

Velkommen til FIFA 17 til Xbox One. Her kan du finde links til videoer og demoer og få oplysninger om spillets serverstatus og hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spillet til Xbox One.

FIFA 17 – oversigt

FIFA 17 – administration og hjælp på Xbox One

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "FIFA 17", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?