FIFA (EA Sports)

Velkommen til EA Sports FIFA til Xbox One og Xbox 360. Her kan du finde links til videoer og demoer og få info om hver spils serverstatus og hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spil til Xbox One og Xbox 360.

Gå til EA-forummerne: for at få support fra forummer og community til FIFA samt andre titler fra EA Sports: ea.com/forums.

Få at vide, hvordan EA Access giver dig mulighed for at spille spil tidligere og til en rabatpris. Gå til EA Access for at få flere oplysninger.

Emner

FIFA 19

Om FIFA 19
Gå på opdagelse i FIFA 19 via videoer og demoer. Bliv klogere på gameplay, udvidelse, og hvordan du køber spillet.

Det får du med din FIFA 19 Edition
Du kan finde flere oplysninger om de forskellige versioner af FIFA 19 og det indhold, du modtager i spillet med hver enkelt version.

Fejl og problemer i FIFA 19
Hvis du har løbet ind i et problem, er det et godt sted at kigge først for at se, om der allerede er blevet taget hånd om det.

Overfør dine FIFA-point fra FIFA 18 til FIFA 19
Overfør dine FIFA-point fra FIFA 18 til FIFA 19 med en engangsoverførsel indtil den 31. december 2018.

FIFA 19-gameplay-kontroller
Find links til manualer, og se grundlæggende gameplay-kontroller, så du kan få komme i gang.

FIFA 19 – serverstatus
Tjek serverstatussen for FIFA 19 på EA's websted.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Gå til webstedet EA Help for at få mere at vide om spillet, få flere fejlfindingstrin eller åbne en supportjobseddel. Gå til Answers HQ for at deltage i snakken på communityet

FIFA 18

Om FIFA 18
Gå på opdagelse i FIFA 18 via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Fejlfindingstip til FIFA 18
Hvis du har problemer med FIFA 18, kan du starte med disse almindelige fejlfindingstip.

FIFA 18-gameplay-kontroller til Xbox One
Find links til manualer, og se grundlæggende gameplay-kontroller, så du kan få komme i gang.

Lær FIFA Ultimate Team (FUT) 18 Web og relaterede apps at kende
Find rundt på FUT-webstedet og i relaterede apps her.

FIFA 18-serverstatus
Tjek serverstatussen for FIFA 18 på EA's websted.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Gå til webstedet EA Help for at få mere at vide om spillet, få flere fejlfindingstrin eller åbne en supportjobseddel. Gå til Answers HQ for at deltage i snakken på communityet.

FIFA 17

Om FIFA 17
Gå på opdagelse i FIFA 17 via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

FIFA 17-serverstatus
Tjek serverstatussen for FIFA 17 på EA's websted.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Gå til webstedet EA Help for at få mere at vide om spillet, få flere fejlfindingstrin eller åbne en supportjobseddel. Gå til Answers HQ for at deltage i snakken på communityet.

Ældre versioner af FIFA

Hvis du stadig er glad for en af følgende versioner af FIFA, skal du gå til EA-webstedet for at få flere oplysninger:

Administration og hjælp til Xbox One

Se status for Xbox Live-tjenesten
Hvis du har problemer med at spille på Xbox Live, skal du tjekke, om der er nogen aktuelle problemer med tjenesten. Hvis der er en relevant meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og så prøve igen.

Sådan fejlfinder du diskfejl på Xbox One
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox-konsol ikke kan læse din spildisk.

Sådan installerer du spil på Xbox One
Få at vide, hvordan du installerer dit spil på Xbox One-harddisken.

Administrer game saves i skyen på Xbox One
Se, hvordan du håndterer dine gemte spil og synkroniserer via Xbox Live.

Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan installere spil og downloadet spilindhold, efter at du har indløst en kode på Xbox One.

Gennemførelser og udfordringer på Xbox One
Få mere at vide om gennemførelser og udfordringer, og om, hvordan du optjener belønninger på din Xbox One-konsol.

Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One
Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding i forbindelse med langsomme spil- eller appdownloads på din Xbox One-konsol.

Løsning ved fejl på multiplayerforbindelsen på Xbox One
Udfør disse trin, hvis du ikke kan oprette forbindelse til spil for flere spillere via Xbox Live.

HDR på Xbox One S
Find ud af, hvordan du ser HDR-indhold på din Xbox One S-konsol.

Administration og hjælp til Xbox 360

Løsning til Xbox 360-diskdrev
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox 360-konsol ikke kan læse din spildisk.

Administrer dit spilbibliotek på Xbox 360
Se, hvordan du downloader spil fra Xbox Live, installerer spil fra en disk på din Xbox 360-harddisk og administrerer dine Xbox-spil.

Ofte stillede spørgsmål om Xbox 360-spil, der er gemt i skyen
Få at vide, hvordan du håndterer dine gemte spil og synkroniserer via Xbox Live.