Fortnite

Få oplysninger om alt vedrørende Fortnite – Battle Royale, Fortnite på mobil, Save the World, spil på tværs af platforme og support. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om Fortnite.

Kendt problem

Spillet går ned eller behandler kun til startskærmen, når det startes.

Alternativ løsning: Spillet skal opdateres med den seneste programrettelse. Benyt følgende fremgangsmåde for at opdatere spillet:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Mine spil og apps, og vælg Se alle.
  3. Vælg Opdateringer, og søg efter opdateringslisten for Fortnite.
  4. Markér opdateringen, og tryk på A-knappen for at starte den.

Når opdateringen er fuldført, burde du kunne starte Fortnite uden problemer.

Bemærk! Hvis din konsol ikke kan se opdateringen, skal du genstarte konsollen ved at gå til menuen System i guiden og vælge Genstart konsol. Når konsollen genstarter, burde Fortnite blive opdateret automatisk, næste gang du starter det.

Din konto

Gå til Supportcenter for at få oplysninger om din Epic-konto.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Refusionsoplysninger

Spillerne, der ønsker at refundere elementer i spil, skal gå til portalen til selvbetjening ved returnering af kosmetiske elementer i spillet.

Der er en refusionsgrænse på tre gange levetid for kosmetiske elementer i spillet. Refusion af kosmetiske elementer i spillet er kun gyldig inden for 30 dage efter køb.

Spil på tværs af netværk

Fortnite på Xbox One understøtter spil på tværs af netværk, hvilket betyder, at du kan samarbejde med og spille mod spillere på andre netværk, f.eks. Nintendo, PlayStation eller PC. Du kan finde flere oplysninger om konfiguration af dit spil, så du kan benytte dig af spil på tværs af netværk, under Hvordan fungerer multiplayer og kommunikation ved spil på tværs af netværk?

Understøttelse af mus og tastatur

Fortnite på Xbox One understøtter muligheden for at spille med mus og tastatur. Bemærk, at når du bruger mus og tastatur på Xbox One, du skal være placeret i et spil med andre brugere, der også har valgt mus og tastatur som deres styreindstilling. Hvis du vil gøre din konfiguration i stand til at bruge mus og tastatur, kan du se Understøttelse af mus og tastatur på Xbox One.

Bemærk! Hvis du bruger en børnekonto, skal du også aktivere indstillingerne for spil på tværs af netværk for at bruge tastatur og mus, mens du spiller på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fortnite", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?