Udelukkelse og håndhævelse i forbindelse med Forza

Oversigt

Onlinespil fungerer bedst, når alle spiller på en fair måde og behandler andre spillere med respekt. Forza Motorsport og Forza Horizon kan i lighed med andre onlinespil håndhæve overholdelse af fair play gennem brug af spilspecifikke udelukkelser.

Denne artikel beskriver, multiplayerudelukkelser fra Forza-titler, herunder hvilken adfærd der kan udløse en udelukkelse, og konsekvenserne af at blive udelukket fra funktioner og multiplayergameplay til Forza-titler.

På denne side

Hvad er en udelukkelse?

En udelukkelse forhindrer en Xbox Live-profil i at bruge funktionerne i Forza-titler. Udelukkelser er specifikke for en spillers profil, så ændring af en udelukket spillers gamertag fjerner ikke udelukkelsen. Udelukkede spiller får vist en meddelelse med vilkårene for udelukkelsen, når de forsøger at bruge spillets funktioner.

Bemærk! En spiller kan udelukkes fra Forza-titler uafhængigt af andre Xbox Live-håndhævelseshandlinger. En bruger kan blive udelukket af dette spil, men stadig kunne bruge Xbox Live og spille andre spil online.

Hvad kan forårsage en spærring?

Generelt udelukkes spillere for gentagne forekomster af snyd, stødende og unfair spil. Spillere kan også udelukkes for at åbne for indhold (f.eks. gemte spil og kortpakker osv.), der er givet i licens til en udelukket profil. Eksempler på uacceptabel adfærd omfatter:

• Overtrædelse af Vilkår for anvendelse af Xbox Live.
  • Overtrædelse af Ordensregler for Xbox Live.
  • Snyd eller "hasarderet adfærd" (f.eks. med vilje at køre ind i andre spillere) i onlinespil
  • Spil på en hacket eller ændret konsol eller profil
  • Deling af en konsol eller indhold med udelukkede profiler

Hvordan ved jeg, om jeg er blevet spærret?

Der vises en meddelelse, der forklarer detaljerne ved udelukkelsen, når du forsøger at få adgang til den påvirkede funktion.

Spillere, som er udelukkede på grund af hacking eller modifikationer får en tilslutningsfejl, når de forsøger at få adgang til onlinefunktioner. Der findes en meddelelse, der forklarer forbuddet i Message Center, som du får adgang til fra menuen Pause.

Hvad sker der, hvis jeg er blevet udelukket?

De fleste udelukkelser sker på grund af uacceptabel adfærd eller på grund af indhold, f.eks. uanstændig dekoration af en bil. Ved den første overtrædelse får en spiller en midlertidig udelukkelse fra at bruge den pågældende funktion, sædvanligvis i nogle uger. Efterfølgende overtrædelser vil føre til enten endnu en midlertidig eller endda en permanent udelukkelse fra den pågældende funktion.

Udelukkede spillere kan ikke få adgang til den specifikke spilfunktion, der er relevant for deres udelukkelse (f.eks. vinyltilpasning). Spærring på grund af hacking eller brug af en ændret konsol blokerer for adgang til alle spillets onlinefunktioner. Disse udelukkelser er altid permanente, og der er ikke appelproces for udelukkelser.

Der er mange funktioner i spillet, som stadig er tilgængelige for udelukkede spillere:

• Singleplayespil
  • Onlinefunktioner, der ikke er relateret til udelukkelsen
  • Sæsonkort og indhold, der kan hentes

Hvis du er blevet forbudt fra Xbox Live-tjenesten, kan du besøge Xbox-politik og håndhævelse for at få flere oplysninger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Udelukkelse og håndhævelse i forbindelse med Forza", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?