Forza Motorsport & Forza Horizon

Velkommen til Forza Motorsport & Forza Horizon til Xbox One og Windows 10. Her kan du finde links til videoer og demoer og få info om hver spils serverstatus og hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spil til Xbox One og Windows 10.

Få adgang til Forza Motorsport- og Forza Horizon-fora og communitysupport på http://www.forzamotorsport.net.

Gå til Forza Horizon-udelukkelse og -håndhævelse, hvis du mener, at du har modtaget et forbud fra Forza-teamet.

Emner

Forza Motorsport 7

Om Forza Motorsport 7
Udforsk Forza Motorsport 7 via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Forza Motorsport 7 - ofte stillede spørgsmål
Se svar på almindelige spørgsmål om Forza Motorsport 7.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg forummet til Forza Motorsport 6. Her kan du få mere at vide om spillet, deltage i samtaler i community eller få hjælp til spørgsmål om fejlfinding, der ikke er besvaret her.

Forza Horizon 3

Om Forza Horizon 3
Udforsk Forza Horizon 3 via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Forza Horizon 3 – ofte stillede spørgsmål
Se svar på almindelige spørgsmål om Forza Horizon 3.

Løs problemer med Xbox Play Anywhere-spil
Forza er et Xbox Play Anywhere-spil. Find svar på de problemer, du eventuelt har med dit spil på Xbox One eller Windows 10.

Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One
Forza Horizon 3 understøtter spil på tværs af enheder. Få mere at vide om, hvordan du kan starte et spil på én platform og fortsætte på en anden. Du får også oplysninger om fejlfinding.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg Forza Horizon 3-fora for at få mere at vide om spillet, deltage i samtaler i vores community og få hjælp til fejlfinding i forbindelse med spørgsmål, der ikke er besvaret her.

Forza Motorsport 6: Apex

Om Forza Motorsport 6: Apex
Udforsk Forza Motorsport 6: Apex via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet og udvidelser og om, hvordan du køber spillet.

Forza Motorsport 6: Apex – ofte stillede spørgsmål
Se svar på almindelige spørgsmål om Forza Motorsport 6: Apex.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg Turn 10-forummet. Her kan du få mere at vide om spillet, deltage i samtaler i community og få hjælp til spørgsmål om fejlfinding, der ikke er besvaret her.

Ældre versioner af Forza Motorsport og Forza Horizon

Hvis du stadig er glad for en af følgende versioner af Forza, skal du gå til Forza Motorsport-webstedet for at få flere oplysninger:

Administration og hjælp til Xbox One

Se status for Xbox Live-tjenesten
Hvis du har problemer med at spille på Xbox Live, skal du tjekke, om der er nogen aktuelle problemer med tjenesten. Hvis der er en relevant meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og så prøve igen.

Sådan fejlfinder du diskfejl på Xbox One
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox-konsol ikke kan læse din spildisk.

Sådan installerer du spil på Xbox One
Få at vide, hvordan du installerer dit spil på Xbox One-harddisken.

Administrer game saves i skyen på Xbox One
Se, hvordan du håndterer dine gemte spil og synkroniserer via Xbox Live.

Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan installere spil og downloadet spilindhold, efter at du har indløst en kode på Xbox One.

Gennemførelser og udfordringer på Xbox One
Få mere at vide om gennemførelser og udfordringer, og om, hvordan du optjener belønninger på din Xbox One-konsol.

Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One
Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding i forbindelse med langsomme spil- eller appdownloads på din Xbox One-konsol.

Løsning ved fejl på multiplayerforbindelsen på Xbox One
Udfør disse trin, hvis du ikke kan oprette forbindelse til spil for flere spillere via Xbox Live.

HDR på Xbox One S
Find ud af, hvordan du ser HDR-indhold på din Xbox One S-konsol.

Administration og hjælp til Windows 10

Administrer Microsoft-konto
Log på din Microsoft-konto for at administrere dine oplysninger, dine køb, din families enheder og dine indstillinger for sikkerhed og personlige oplysninger.

Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed
Tjek, om din enhed kan køre spillet, inden du køber det.

Fejlfinding af problemer med køb, download eller installation på Windows 10
Gå til Microsoft Store-support for at få hjælp til transaktioner og køb.

Foretag fejlfinding af spilproblemer i Windows 10
Løs problemerne, når dine Windows 10-spil går ned, fryser, eller du oplever dårlig ydeevne.

Sådan henter du opdateringer til software og drivere til Windows 10
Hvis du sørger for at holde din enhed opdateret, sikrer du, at du hele tiden kører den seneste software og de seneste hardwaredrivere.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Forza Motorsport & Forza Horizon", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?