Gears 5 med Xbox Game Pass

Gears 5 vil være tilgængeligt for Xbox Game Pass-abonnenter (herunder konsolspil og pc-spil), når spillet lanceres den 10. september 2019. Hvis du har et Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, vil du kunne installere Gears 5 Ultimate Edition under perioden for tidlig adgang, som starter den 6. september 2019.

Installation af spillet på forhånd

Du kan også forudinstallere Gears 5 med et aktivt Xbox Game Pass-abonnement, så du er sikker på, at du har spillet klar til at starte det i samme sekund, som det lanceres. Gør følgende:

Xbox Game Pass, (konsolspil og pc-spil)

1. Vælg Game Pass-hubben, og søg efter Gears 5 fra startskærmen på din Xbox One-konsol eller fra Xbox-appen på din Windows 10-enhed.
  2. Vælg din installationsindstilling. Dette vil føje en pladsholder til dit spilbibliotek, som vil blive opdateret, kort før spillet lanceres.
  3. Hvis du har et aktivt Xbox Game Pass-abonnement, når spillet lanceres, vil du kunne starte og spille spillet.

Bemærk, at du skal køre Windows version 1903 eller nyere for at forudbestille Gears 5 på din Windows 10 enhed. Gå til Indstillinger > system > Om for at sikre, at versionen er 1903 eller nyere.

Xbox Game Pass Ultimate

1. Kort før tidlig adgang begynder den 6. september 2019, vil Gears 5 Ultimate Edition være tilgængeligt i Game Pass-hubben.
  2. Vælg din installationsindstilling. Dette vil føje en pladsholder til dit spilbibliotek, som vil blive opdateret, kort før spillet lanceres.
  3. Hvis du har et aktivt Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, når spillet lanceres, vil du kunne starte og spille spillets Ultimate Edition.

Forudbestil bonusindhold

Alle spillere, der forudbestiller Gears 5, modtager følgende bonuselementer:

• Terminator Dark Fate Character Pack
  • 7 Days of Boost
  • Vector Lancer Skin

Hvis du har et aktivt Xbox Game Pass-abonnement og bruger det til at spille Gears 5 før den 16. september 2019, vil du også modtage de bonuselementer for forudbestilling, som er nævnt ovenfor.

Nærmere oplysninger om, hvordan disse forudbestillingselementer vil blive sendt til dig, vil blive bekræftet, når vi er tættere på lanceringen.

Hvis du ikke længere har et aktivt Xbox Game Pass-abonnement, men ønsker at forudbestille spillet forud for lanceringen og få bonuselementerne for forudbestilling, skal du gå til spillets produktside.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Gears 5 med Xbox Game Pass", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?