Gears of War

Velkommen til Gears of War til Xbox One og Windows 10. Her kan du finde links til videoer og demoer og få info om hver spils serverstatus og hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spil til Xbox One og Windows 10.

Find Gears of War-forummer og communitysupport ved at gå til http://www.gearsofwar.com.

Emner

Gears of War 4

Om Gears of War 4
Gå på opdagelse i Gears of War 4 via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Gears of War 4 – ofte stillede spørgsmål
Se svar på almindelige spørgsmål om Gears of War 4.

Få det bedste ud af Gears of War 4 på Windows 10
Hvis du har hardware til at understøtte det, kan du finindstille din oplevelse, så du får det allerbedste ud af Gears of War 4.

Løs problemer med Gears of War 4 på Windows 10
Hvis du får en fejl, kan du her se nogle mulige forklaringer og fejlfindingstrin.

Løs problemer med Xbox Play Anywhere-spil
Gears of War 4 er et Xbox Play Anywhere-spil. Find svar på de problemer, du eventuelt har med dit spil på Xbox One eller Windows 10.

Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One
Gears of War 4 understøtter spil på tværs af enheder, så du kan spille med eller mod en anden bruger på en anden platform. Lær mere om, hvordan du spiller på tværs af platforme, og få oplysninger om fejlfinding.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg Gears of War 4-forummet. Her kan du få mere at vide om spillet, deltage i samtaler i gruppen og få hjælp til spørgsmål om fejlfinding, der ikke er besvaret her.

Giv feedback om Gears of War 4
Hvis du har et passioneret forhold til Gears of War, kan du deltage i feedbackprogrammet, hvor du kan give feedback og være med til at forme spillet fremover.

Gears of War: Ultimate Edition-oversigt

Om Gears of War: Ultimate Edition til Xbox One og Windows 10
Gå på opdagelse i Gears of War: Ultimate Edition via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet og udvidelser, og se, hvordan du køber spillet.

Køb Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10
Køb Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål
Se svar på ofte stillede spørgsmål om Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10.

Ældre versioner af Gears of War

Hvis du stadig er glad for en af følgende versioner af Gears of War, skal du gå til Gears of War-webstedet for at få flere oplysninger:

Administration og hjælp til Xbox One

Se status for Xbox Live-tjenesten
Hvis du har problemer med at spille på Xbox Live, skal du tjekke, om der er nogen aktuelle problemer med tjenesten. Hvis der er en relevant meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og så prøve igen.

Sådan fejlfinder du diskfejl på Xbox One
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox-konsol ikke kan læse din spildisk.

Sådan installerer du spil på Xbox One
Få at vide, hvordan du installerer dit spil på Xbox One-harddisken.

Administrer game saves i skyen på Xbox One
Se, hvordan du håndterer dine gemte spil og synkroniserer via Xbox Live.

Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan installere spil og downloadet spilindhold, efter at du har indløst en kode på Xbox One.

Gennemførelser og udfordringer på Xbox One
Få mere at vide om gennemførelser og udfordringer, og om, hvordan du optjener belønninger på din Xbox One-konsol.

Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One
Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding i forbindelse med langsomme spil- eller appdownloads på din Xbox One-konsol.

Løsning ved fejl på multiplayerforbindelsen på Xbox One
Udfør disse trin, hvis du ikke kan oprette forbindelse til spil for flere spillere via Xbox Live.

Administration og hjælp til Windows 10

Administrer Microsoft-konto
Log på din Microsoft-konto for at administrere dine oplysninger, dine køb, din families enheder og dine indstillinger for sikkerhed og personlige oplysninger.

Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed
Tjek, om din enhed kan køre spillet, inden du køber det.

Fejlfinding af problemer med køb, download eller installation på Windows 10
Gå til Microsoft Store-support for at få hjælp til transaktioner og køb.

Foretag fejlfinding af spilproblemer i Windows 10
Løs problemerne, når dine Windows 10-spil går ned, fryser, eller du oplever dårlig ydeevne.

Sådan henter du opdateringer til software og drivere til Windows 10
Hvis du sørger for at holde din enhed opdateret, sikrer du, at du hele tiden kører den seneste software og de seneste hardwaredrivere.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Gears of War", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?