Gears POP! Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om Gears POP!? Se her for at få svar på nogle almindelige spørgsmål.

På denne side

Hvordan spiller jeg Gears POP!?

Gears POP! er i øjeblikket i soft launch på iOS- og Android-enheder. Din enhed skal opfylde eller overstige følgende krav:

• Android: Nexus (mindst 3 GB RAM påkrævet); Android 4.4 eller nyere
  • iOS: iPhone 5s eller højere; iOS 10 eller nyere

Hvorfor kan jeg ikke downloade spillet?

Spillet er i øjeblikket i soft launch og er muligvis ikke tilgængeligt i dit land eller på din enhed. Følg teamet på Twitter og Facebook for at holde dig opdateret om alt vedrørende Gears POP!

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille?

Du kan spille Gears POP! uden en konto, men du skal linke en Microsoft-konto for at fortsætte med din spilstatus eller fortsætte, hvor du slap, på en anden enhed. Følg anvisningerne i spillet for at oprette forbindelse til Xbox Live og enten logge på med en eksisterende konto eller oprette en ny.

Hvis du har mistet adgangen til din Gears POP!-konto, kan du bruge kontaktformularen. Så vil Gears POP!-teamet undersøge det. Sørg for at inkludere dit kontonavn, og angiv, hvilken slags enheder du spillede på.

Hvorfor har jeg ikke modtaget det element i spillet, jeg har betalt for?

Tjek din ordreoversigt​. Hvis du har en Android-baseret enhed, skal du logge på play.google.com/store/account/orderhistory. Hvis du har en iOS-enhed, skal du logge på www.apple.com/shop/goto/account. Hvis transaktionen ikke er angivet, er den muligvis ikke blevet købt korrekt. Du kan også kontrollere andre profiler, som du eller et familiemedlem kan se, fordi du kan have købt varerne på en anden konto.

Hvis du stadig ikke kan se købet, kan du bruge kontaktformularen. Så vil Gears POP!-teamet undersøge det. Sørg for at inkludere dit kontonavn, angiv, hvilken slags enheder du spiller på, og vedhæft et købsbevis.

Kan jeg overføre min konto fra en Apple-enhed til en Android-enhed eller omvendt?

Ja. Sørg for, at du har linket din Gears POP!-konto med din Microsoft-konto til Xbox Live. Så kan du spille på både Apple- og Android-enheder med den samme konto.

Jeg oplever netværksproblemer, eller jeg har fundet en fejl. Hvordan rapporterer jeg det?

Brug kontaktformularen. Så vil Gears POP!-teamet undersøge det. Del så mange detaljer, som du mener, er relevante, herunder oplysninger om den enhed, du bruger. Gears POP!-teamet arbejder hele tiden på at forbedre spillet via opdateringer. De har styr på alle de fejl, som spillerne finder.

Hvordan kan jeg give feedback eller komme med forslag til fremtidige spilopdateringer?

Kontakt teamet via Twitter og Facebook, eller send din feedback via kontaktformularen. Teamet udforsker hele tiden nye ideer til spiltilstande og figurer – fortæl dem, hvad du synes!

Hvor kan jeg finde mere hjælp?

Hvis du har flere spørgsmål, så tjek de officielle Gears POP! Ofte stillede spørgsmål.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Gears POP! Ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?