Få det bedste ud af Gears of War 4 på Windows 10

Oversigt

Gears of War 4 på Windows 10 gør det muligt at afspille 4K-grafik. Hvis du har hardware til at understøtte det, kan du finindstille din oplevelse, så du får det allerbedste ud af spillet. Her er nogle tip og gode råd, du kan følge:

Ledig hukommelse: RAM og VRAM

Hukommelsen på din Windows 10-enhed deles mellem alle kørende softwareprogrammer og apps. Du får den bedst mulige oplevelse ved at lukke alle andre programmer, før du kører Gears of War 4 på Windows 10.

Bemærk! Du kan kontrollere hukommelsen på din enhed ved at åbne Opgaveliste, højreklikke på Windows-ikonet og vælge Jobliste, Ydeevne og derefter Hukommelse.

Hvis du ikke kender din GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videohukommelse), kan du tjekke det sådan her:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser mængden af VRAM.

Ellers kan videoindstillingerne i spillet fortælle dig om dit GPU-mærke, VRAM i alt og den integrerede skærmopløsning i nederste højre hjørne.

Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed.

Inputforsinkelse

Gears of War 4 bruger rå museinput uden udjævning eller acceleration. Hvis du oplever, at inputtet i spillet ikke giver nogen reaktion, kan du prøve følgende tip til at reducere inputforsinkelse:

• Vælg "Game/Gaming"-tilstanden, hvis din skærm understøtter den.

• Sæt skærmens opdateringsfrekvens (Hz) så højt som muligt.

• Slå alle efterbehandlingsindstillinger fra på din skærm (se i brugervejledningen til skærmen).

• Sørg for, at du bruger et af følgende kabler:

• DisplayPort

• HDMI 1.4 (eller højere)

• DVI

• Under spilindstillingerne (Indstillinger > Video) kan du slå v-synkroniseringsindstillingen fra.

• Reducer standardindstillingerne i spillet (Indstillinger > Video).

Skærmopløsninger

Sådan kontrollerer og ændrer du skærmopløsningen på din computer:

1. Højreklik på skrivebordet, og vælg Skærmindstillinger.
  2. Vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Vælg indstillingen Anbefales.

Sådan kontrollerer og ændrer du skærmopløsningen i Gears of War 4:

• Åbn hovedmenuen, og gå til Indstillinger > Video > Skaleret opløsning.

• Reducer opløsningen for at få forbedre ydelse på bekostning af den visuelle kvalitet.

• Forøg opløsningen for at forbedre den visuelle kvalitet på bekostning af ydelsen.

Hvis du vil have den oprindelige 4K-opløsning, har du brug for følgende kabler:

• 3840 x 2160 ved 30 Hz – Minimum HDMI 1.4 eller DisplayPort 1.2a

• 3840 x 2160 ved 60 Hz – DisplayPort 1.2a eller HDMI 2.0

Få flere oplysninger om, hvordan du får 4K-opløsning, på et af følgende websteder:

Bemærk! 4K-opløsning kræver meget af GPU'en, fordi den er fire gange større end 1080p (standard). Vi anbefaler, at du kun vælger 4K-opløsning eller højere, hvis din GPU understøtter den.

Lydenheder

Hvis du støder på problemer med din lydenhed, kan du prøve at skifte til en enhed, der har en samplingfrekvens på mindst 44.1 kHz.

Få flere oplysninger om, hvordan du forbedrer computerens ydelse under spil, ved at gå til Få bedre ydelse, når du afvikler spil på computeren.

Benchmark for ydelse

Benchmark for ydelse er beregnet til at vise et eksempel på vilde kampscener, så du kan se, hvordan spillet yder på enheden. Afhængigt af resultaterne kan det være en ide at ændre videoindstillingerne for at få en bedre ydelse hele vejen gennem spillet.

Du kan få adgang til benchmarket i spillet ved at gå til Benchmark i hovedmenuen.

Hvis du tror, at du får en ydelse, der er mindre end forventet, eller du observerer et mønster med hurtigere og langsommere framerates i benchmarkresultaterne, skal du se i Xbox-appen for at kontrollere, at du ikke har aktiveret baggrundsoptagelse:

1. Gå til Start, og vælg Xbox-appen.

2. Vælg Indstillinger.

3. Vælg fanen Game DVR.

4. Indstil Baggrundsoptagelse til Fra.

Vælg de rigtige indstillinger

Gears of War 4 til Windows 10 er bygget til at understøtte en opløsning op til 4K og derover på pc'er. Dette betyder, at "Ultra" teksturindstillingerne i videoindstillingsmenuen omfatter højopløselige teksturer.

Her er nogle anbefalinger til teksturindstillinger:

• Hvis dit skærmkort har 6 GB VRAM og derover, anbefaler vi, at du bruger Ultra-indstillingerne.

• Hvis dit skærmkort har 4 GB VRAM, anbefaler vi, at du bruger Høj-indstillingerne.

• Hvis dit skærmkort har 2 GB VRAM, anbefaler vi, at du bruger Mellem-indstillingerne.

• Hvis dit skærmkort har 1 GB VRAM, anbefaler vi, at du bruger Lav-indstillingerne.

Du kan kontrollere, hvor meget VRAM din enhed har, ved at se afsnittet Ledig hukommelse: RAM og VRAM herover.

Hvis du vil se, hvor meget VRAM der er brugt i spillet, skal du gå til Indstillinger > Video og ændre indstillingen "Vis statistik" til "Alle." Spillet viser den brugte og tilgængelige VRAM i nederste højre hjørne. Hvis det første tal (anvendt VRAM) ikke er tæt på eller større end det andet tal (tilgængelig VRAM), kan du trygt øge nogle af teksturindstillingerne. Du kan blande og matche teksturindstillingerne, så du får en visuel balance, du er tilfreds med, samtidig med at du bevarer en høj ydelse.

Første gang du indlæser spillet, bruges de "anbefalede" indstillinger til konfigurationen. Hvis du på et tidspunkt gerne vil registrere hardwaren igen, skal du blot åbne Stifinder og gå til følgende placering:

%localappdata%/Packages/Microsoft.SpartaUWP_8wekyb3d8bbwe/LocalState/GearGame/Saved/Config/UWP

Slet derefter filen GameUserSettings.ini.