Halo

Velkommen til Halo til Xbox One og Windows 10. Her kan du finde links til videoer og demoer og få info om hver spils serverstatus og hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spil til Xbox One og Windows 10.

Når det gælder Halo-fora og -gruppesupport, skal du gå til http://www.halowaypoint.com.

På denne side

Halo Wars 2

Om Halo Wars 2
Gå på opdagelse i Halo Wars 2 via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål om Halo Wars 2
Se svar på almindelige spørgsmål om Halo Wars 2.

Hvad er forskellen på 4K Ultra HD-, HDR- og Xbox One X Forbedret-spil?
Du kan finde flere oplysninger om disse forskelle, og de forbedringer, som de udgør i forhold til din spiloplevelse.

Løs problemer med Xbox Play Anywhere-spil
Halo Wars 2 er et Xbox Play Anywhere-spil. Find svar på de problemer, du eventuelt har med dit spil på Xbox One eller Windows 10.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg Halo Wars-forummerne for at få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i gruppen, og få hjælp til spørgsmål om fejlfinding, der ikke er besvaret her.

Halo Wars: Definitive Edition

Om Halo Wars: Definitive Edition
Gå på opdagelse i Halo Wars: Definitive Edition via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål til Halo Wars: Definitive Edition
Læs svar på ofte stillede spørgsmål om Halo Wars: Definitive Edition.

Løs problemer med Halo Wars: Definitive Edition
Hvis du har problemer med at spille Halo Wars: Definitive Edition, kan du her se nogle løsninger til de mest almindelige fejl.

Løs problemer med Xbox Play Anywhere-spil
Halo Wars: Definitive Edition er et Xbox Play Anywhere-spil. Find svar på de problemer, du eventuelt har med dit spil på Xbox One eller Windows 10.

Halo Wars: Definitive Edition på Steam
Halo Wars: Definitive Edition er tilgængelig på Steam! Køb spillet, find supportoplysninger, og kommuniker med Steam Powered-gruppen.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg Halo Wars-forummerne for at få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i gruppen, og få hjælp til spørgsmål om fejlfinding, der ikke er besvaret her.

Halo 5: Forge

Om Halo 5: Forge
Gå på opdagelse i Halo 5: Forge via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål til Halo 5: Forge
Se svar på almindelige spørgsmål om Halo 5: Forge.

Fejlfinding af Halo 5: Forge
Hvis du får en fejl, kan du her se nogle mulige forklaringer og fejlfindingstrin.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg forummet til Halo 5: Forge, og få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i gruppen, eller få hjælp til spørgsmål, der ikke er besvaret her.

Halo 5: Guardians

Om Halo 5: Guardians
Find ud af mere om Halo 5: Guardians i videoer og demoer. Få mere at vide om spillet, udvidelser og købsmuligheder.

Halo 5: Guardians REQ-pakkeoplysninger
Få mere at vide om REQ-systemet, hvor du finder hjælp, og hvordan du løser problemer med at downloade.

Fejlfinding af problemer med matchmaking i Halo 5: Guardians
Få mere at vide om, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med matchmaking, og hvordan du kan løse problemer med forbindelsen på konsollen.

Oplysninger om hardwareunderstøttelse for Halo 5: Guardians
Hvis du har problemer med hardwaren til Halo 5: Guardians, kan du her se, hvordan du finder flere oplysninger og får hjælp.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg forummet til Halo 5: Guardians, og få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i gruppen, og få hjælp til spørgsmål, der ikke er besvaret her.

Halo: The Master Chief Collection

Om Halo: The Master Chief Collection
Gå på opdagelse i Halo: The Master Chief Collection via videoer og demoer. Få mere at vide om spillet og udvidelser, og se, hvordan du køber spillet.

Halo: The Master Chief Collection – ofte stillede spørgsmål
Se svar på ofte stillede spørgsmål om Halo: The Master Chief Collection.

Har du brug for mere hjælp? Gå til gruppen
Besøg Halo: The Master Chief Collection-forummet og få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i vores gruppe, og få hjælp til spørgsmål, der ikke er besvaret her.

Ældre versioner af Halo

Hvis du stadig er glad for en af følgende versioner af Halo, skal du gå til Halo Waypoint-webstedet for at få flere oplysninger:

Administration og hjælp til Xbox One

Se status for Xbox Live-tjenesten
Hvis du har problemer med at spille på Xbox Live, skal du tjekke, om der er nogen aktuelle problemer med tjenesten. Hvis der er en relevant meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og så prøve igen.

Sådan fejlfinder du diskfejl på Xbox One
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox-konsol ikke kan læse din spildisk.

Sådan installerer du spil på Xbox One
Få at vide, hvordan du installerer dit spil på Xbox One-harddisken.

Administrer game saves i skyen på Xbox One
Se, hvordan du håndterer dine gemte spil og synkroniserer via Xbox Live.

Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan installere spil og downloadet spilindhold, efter at du har indløst en kode på Xbox One.

Gennemførelser og udfordringer på Xbox One
Få mere at vide om gennemførelser og udfordringer, og om, hvordan du optjener belønninger på din Xbox One-konsol.

Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One
Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding i forbindelse med langsomme spil- eller appdownloads på din Xbox One-konsol.

Løsning ved fejl på multiplayerforbindelsen på Xbox One
Udfør disse trin, hvis du ikke kan oprette forbindelse til spil for flere spillere via Xbox Live.

Administration og hjælp til Windows 10

Administrer Microsoft-konto
Log på din Microsoft-konto for at administrere dine oplysninger, dine køb, din families enheder og dine indstillinger for sikkerhed og personlige oplysninger.

Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed
Tjek, om din enhed kan køre spillet, inden du køber det.

Fejlfinding af problemer med køb, download eller installation på Windows 10
Gå til Windows Store Support for at få hjælp til transaktioner og køb.

Foretag fejlfinding af spilproblemer i Windows 10
Løs problemerne, når dine Windows 10-spil går ned, fryser, eller du oplever dårlig ydeevne.

Sådan henter du opdateringer til software og drivere til Windows 10
Hvis du sørger for at holde din enhed opdateret, sikrer du, at du hele tiden kører den seneste software og de seneste hardwaredrivere.