Brug af spiltransskription med Halo Wars 2

Ved spiltransskription konverteres spillertale i spillet til tekst, som du kan læse på skærmen. Funktionen kan også læse chattekst, som du skriver til andre spillere, højt.

Slå spiltransskription til

På Xbox One

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger > Øget tilgængelighed > Spiltransskription.
  2. Hvis du vil transskribere andre spilleres stemmer til tekst, skal du vælge Tale-til-tekst til.
  3. chatHvis du vil have din chattekst læst højt for andre spillere, skal du vælge Tekst-til-tale til. Hvis du vil vælge den stemme, som andre spillere hører, når din chattekst læses højt, skal du vælge en af de tilgængelige stemmer i menuen under Tekst-til-tale stemme.
  4. Hvis du gerne vil have, at spil læser visse ord, der vises på skærmen højt, skal du vælge Lad spil læse højt for mig.

På Windows 10

1. Åbn Xbox-appen, og gå til Indstillinger > Generelt > Transskription af spillechat.
  2. Hvis du vil transskribere andre spilleres stemmer til tekst, skal du vælge Tale-til-tekst til.
  3. chatHvis du vil have din chattekst læst højt for andre spillere, skal du vælge Tekst-til-tale til.
  4. Hvis du vil vælge den stemme, som andre spillere hører, når din chattekst læses højt, skal du vælge en af de tilgængelige stemmer i menuen under Tekst-til-tale stemme.

Brug af spiltransskription med Halo Wars 2

Hvis du spiller Halo Wars 2, vil alle profiler, der skal bruge spiltransskription, følge denne fremgangsmåde i spillet:

1. Start Halo Wars 2.
  2. I Hovedmenu skal du vælge Indstillinger og ekstra muligheder > Spil.
  3. Angiv indstillingen Aktivér genveje til øget tilgængelighed til Til.
  4. Deltag sammen med andre brugere af Øget tilgængelighed ved enten at acceptere invitere en spilinvitation eller bruge indstillingen Deltag i spillet.

Sådan bruger du genveje til øget tilgængelighed i Halo Wars 2:

• For tekst til tale skal du trykke på RT+R3 (Xbox One) eller O-tasten (Windows 10) for at åbne tekstfeltet til chattranskribering. Tekstfeltet åbnes automatisk, hvis stemmechat modtages og forbliver åben i 5-10 sekunder før lukning.
  • For test til tale skal du trykke på RT+L3 (Xbox One) eller Skift+K (Windows 10) for at åbne det virtuelle skrivebord. Meddelelser læses højt via den modtagende persons hovedtelefoner eller højttalere og vises som en sms i tekstfeltet til chattransskription.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at bruge spiltransskription i Halo Wars 2, er her nogle forslag:
  • Kontrollér, at alle, der bruger spiltransskription, har tilsluttet et headset, før de starter spillet.
  • Få alle, der bruger spiltransskription, til at tjekke deres indstillinger for beskyttelse af personlige:
    • På Xbox One:
      1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger, og vælg derefter Konto > Privatlivs- og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer. Under Andre kan kommunikere med tale, tekst eller inviterede skal du vælge Alle.
      2. Tryk på B-knappen for at gå tilbage til Xbox Live-privatliv, og vælg Onlinestatus og historik. Under Andre kan se, om du er online skal du vælge Alle.
  • Hvis du kan høre stemmechat, men ikke kan modtage tale-til-tekst, skal alle, der bruger spiltransskription, genstarte spillet.

Få flere oplysninger under Brug transskription til spillechat på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug af spiltransskription med Halo Wars 2", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?