Ofte stillede spørgsmål til Halo Wars: Definitive Edition

Har du spørgsmål om Halo Wars: Definitive Edition? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Halo Wars: Definitive Edition er et Xbox Play Anywhere-spil. Hvad betyder det?

Når du køber et Xbox Play Anywhere digital, kan du spille det både på Xbox og Windows 10. Du behøver kun at købe spillet én gang Microsoft Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, og det vises i spilbiblioteket, uanset hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet på Xbox, og du vil spille det på Windows 10, skal du logge på din Windows 10-enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på listen over apps. Ellers kan du installere det ved at åbne Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet på Windows 10, og du vil spille det på din Xbox-konsol, skal du logge på konsollen og gå til Mine spil og apps. Hvis spillet allerede er installeret, vises det på listen over spil. Ellers kan du finde det under Klar til at installere.

Hvis du vil vide mere om Xbox Play Anywhere, og se, hvilke spil der understøttes, skal du besøge webstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se Løs problemer med Xbox Play Anywhere-spil, hvis du har problemer med at finde Halo Wars: Definitive Edition eller indhold på din Xbox One eller din Windows 10-enhed.

Bemærk! Selvom Halo Wars: Definitive Edition kan også købes og spilles på Steam, indgår det ikke som del af Xbox Play Anywhere-programmet.

Hvordan køber jeg Halo Wars: Definitive Edition?

Halo Wars: Definitive Edition kan købes fra Microsoft Store – gå til Halo Wars: Definitive Edition-produktoplysningssiden, og vælg indstillingen for at købe spillet.

Halo Wars: Definitive Edition indgår også som del af Halo Wars 2: Ultimate Edition-pakken. Når du har købt Halo Wars 2: Ultimate Edition, får du automatisk Halo Wars: Definitive Edition i dit spilbiblioteket på Xbox One og Windows 10.

Du behøver ikke at købe Halo Wars: Definitive Edition separat, da du allerede får det som en tilskyndelse til at forudbestille Halo Wars 2.

Du kan også købe Halo Wars: Definitive Edition på Steam – gå til Steam for at få flere oplysninger.

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille Halo Wars: Definitive Edition. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607, OS Build 14393.0 eller nyere, for at du kan downloade og installere Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke afspille Halo Wars: Definitive Edition.

Sådan kan du se, om du kører den korrekte version af Windows på din enhed:

1. Gå til Start, skriv Om din pc, og vælg derefter Om din pc.
  2. Se efter Version under Pc for at finde den version og udgave af Windows, der kører på din pc. Sørg for, at versionen er mindst 1607.
  3. Se under Pc efter OS Build, og sørg for, at den mindst er 14393.0.
  4. Se efter Systemtype under Pc for at se, om du kører en 32-bit eller en 64-bit version af Windows.

Hvis der ikke er angivet en version, skal du opdatere, før du kan downloade spillet. Dette kan du gøre på flere måder:

• Gå til Start, og vælg Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update. Se, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.
    Bemærk! Hvis det er mindre end 31 dage siden, du opgraderede til Windows 10, får du ikke 1607-opdateringen med det samme. Det er for at give dig mulighed for at gå tilbage til den forrige version af Windows, hvis du foretrækker det. Efter de 31 dage downloades 1607-opdateringen automatisk til din pc.
  • Se siden Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at opgradere din enhed til Windows 10 med den nyeste opdatering.

Hvis du har version K eller KN af Windows 10, skal du muligvis downloade yderligere software. Denne software kan downloades gratis. Dette kan du gøre fra https://support.microsoft.com/da-dk/kb/3099229.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille Halo Wars: Definitive Edition?

Ja, du skal have DirectX 11 med funktionsniveau 11.1 eller senere installeret for at kunne spille Halo Wars: Definitive Edition.

Hvis du ikke er sikker på, om du har DirectX 11, kan du tjekke det sådan her:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet, under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Det skal være version 11 eller højere, for at du kan køre Halo Wars: Definitive Edition.
  4. Under fanen Skærm for dit grafikkort skal du se efter understøttede Funktionsniveauer under Drivere og sørge for, at der vises 11_1 på listen.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekrav til Halo Wars: Definitive Edition varierer, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden med produktoplysninger for hver platform for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Bemærk! Da dette er et Xbox Play Anywhere-spil, kan du købe det digitalt enten på Xbox eller Windows 10 og begge få begge versioner af spillet. Siderne med produktoplysninger vises kun for hver platform til orientering – du skal ikke købe spillet to gange.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene til Xbox, skal du besøge siden med produktoplysninger til Halo Wars: Definitive Edition.

Sådan ser du, om din Xbox har tilstrækkelig ledig diskplads til at installere Halo Wars: Definitive Edition:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg Start, og rul derefter til Mine spil og apps.
  2. Se den ledige diskplads, som vises nederst til venstre på skærmen. Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, skal du enten fjerne nogle af dine eksisterende spil og apps, eller du skal føje et ekstra drev til konsollen.

Sådan ændrer du standardinstallationsplaceringen, hvis du bruger en ekstern lagerenhed med din konsol:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Indstillinger > Alle indstillinger.
  2. Vælg System > Lager.
  3. Under Administrer lager vises standardlagerplaceringen med en trekant i øverste højre hjørne.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene til Windows 10, skal du besøge siden med produktoplysninger til Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10.

Hvis du ikke kender din GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videohukommelse), kan du tjekke det sådan her:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser mængden af VRAM.

Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed.

Sådan kan du se, hvor meget ledig diskplads der er på din Windows 10-enhed, og vælge, hvor dit spil skal gemmes:

1. Gå til Indstillinger > System > Lager.
  2. Her kan du se den plads, der bruges på hvert drev i din enhed. Kontrollér, at der er nok ledig plads på harddisken.

Se Find ud af, hvor meget lagerplads din pc har for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet Halo Wars: Definitive Edition på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene.

Hvis du allerede har købt spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet på følgende måde.

Du kan se en komplet liste med gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydeevne, på Halo Wars-webstedet.

Hvor lang tid tager det at downloade Halo Wars: Definitive Edition?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 3 timer at downloade 30 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Følg trinnene i afsnittet Hvad er hardwarekravene? ovenfor for at se størrelsen af spillet på Xbox og Windows 10. Dette kan variere, afhængigt af hvilken enhed du installerer på.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges

Aktuel downloadhastighed

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du f.eks. installerer en fil på 40 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 30 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 4,4 timer at downloade. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Halo Wars: Definitive Edition vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start på din Xbox og i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du besøge Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre Halo Wars: Definitive Edition?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller med din Windows 10-enhed, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din Windows 10-enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille Halo Wars: Definitive Edition?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at spille Halo Wars: Definitive Edition. Hvis du allerede spiller spil på Xbox One eller Xbox 360, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil, til også at spille på Windows 10. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Halo Wars: Definitive Edition på en Windows 10-enhed?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Halo Wars: Definitive Edition offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Microsoft Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.

Hvor mange enheder kan jeg installere Halo Wars: Definitive Edition på?

Du kan installere og spille Halo Wars: Definitive Edition på enhver Xbox eller pc, så længe du logger på og bliver online. Hvis du vil spille offline, skal du spille på din hjemmekonsol eller primære Windows 10-enhed.

Hvis du f.eks. deler din primære Windows 10-enhed med andre, og du vil logge på Microsoft Store med din Microsoft-konto for at downloade Halo Wars: Definitive Edition, kan du dele spillet med én anden bruger. Den bruger kan logge på med sin egen Microsoft-konto og bevare sin egen spilstatus og sine egne gennemførelser, hvis vedkommende logger på, inden der spilles.

Kan jeg spille med venner?

Ja! Du kan både spille i spil sammen-tilstanden lokalt og i multiplayer-miljø med 2-6 spillere på enten Xbox One, Windows 10 eller Steam:

• Xbox One-spillere kan spille med andre Xbox One-spillere.
  • Windows 10 kan spille med andre Windows 10-spillere.
  • Steam-spillere kan afspille med andre Steam-spillere.

Bemærk! Multiplayermiljø med spil på tværs af Xbox One og Windows 10 er ikke muligt.

Bemærk! Halo Wars: Definitive Edition understøtter ikke multiplayermiljø på tværs af Xbox One, Windows 10 eller Steam.

Bliver mindre fremskridt og gennemførelser overført fra Xbox 360-versionen?

Nej. Xbox 360-versionen er forskellig fra Xbox One- og Windows 10-versionerne, så dine fremskridt og gennemførelser overføres ikke.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du forbinder Halo Wars: Definitive Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordele, mens du spiller på din Xbox eller Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal oprette forbindelse til Xbox Live via Xbox-appen for at kunne starte Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10. Se Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Halo Wars: Definitive Edition på en Windows 10-enhed? herover.

• Kommuniker med Xbox Live-gruppen, se gennemførelser, se gameklip m.m.
  • Få dine gemte spil lagret i skyen, så du kan fortsætte med at spille et spil på en anden pc, præcis hvor du slap.
  • Spil med din trådløse Xbox-controlleren på Windows 10 ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter.
  • Optag nemt episke øjeblikke fra dine spil, indtal kommentarer, og del klippene med den indbyggede Game DVR. De gameklip, du optager, mens du spiller Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10, kan du få adgang til via Xbox-appen. Du kan finde flere oplysninger i Fordele ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10. For Xbox One skal du se Optag gameklip af dine spil med Game DVR.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ofte stillede spørgsmål til Halo Wars: Definitive Edition", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?