Løs problemer med Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10

Hvis du har problemer med at spille Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10, kan du her se nogle løsninger til de mest almindelige fejl. Hvis dit problem ikke er omtalt her, skal du se Ofte stillede spørgsmål til Halo Wars: Definitive Edition, hvor du kan få svar på hyppige spørgsmål.

Der opstod fejl under download af de nyeste spilkonfigurationsdata. Onlinefunktioner kan være begrænset.

Det betyder, at spillet skal opdateres.

Løsning

Luk spillet, søg efter og installér opdateringer, og genstart derefter spillet.

Cannot access content from the server. Try again later". Halo Wars 2-serverne er ikke tilgængelige i øjeblikket.

Dette betyder, at der er problemer med enten onlinetjenesterne til Halo Wars 2 eller med din netværksforbindelse.

Løsning

Gå til Halo Waypoint for at se oplysninger om serveren. Hvis serveren kører, skal du kontrollere statussen for Xbox Live-tjenesten som beskrevet nedenfor.

Der kan ikke oprettes forbindelse til Xbox Live-tjenesterne. Ethernet-kablet er ikke tilsluttet, eller der er ingen netværksforbindelse.

Løsning

Hvis du får vist denne eller en lignende meddelelse, skal du kontrollere, om Ethernet-kablet er tilsluttet korrekt. Hvis det er, skal du kontrollere statussen for Xbox Live-tjenesten nedenfor.

Der kan ikke oprettes forbindelse til Xbox Live-tjenesterne.

You are not connected to Xbox Live. Please check your connection.
You have lost connection to the gameplay session.
The game has gone out of sync with the other players.
You are no longer connected to the squad.

Hvis du får vist en af disse eller tilsvarende meddelelser, hvor der står, at du ikke har forbindelse til Xbox Live, kan det skyldes, at tjenesten er nede.

Løsning

Se status for Xbox Live-tjenesten.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2018-12-12T06:25:25.9302516+00:00

Hvis der ikke er nogen servicemeddelelser, kan der være problemer med din forbindelse. Se Løsning af forbindelses- og netværksfejl på Xbox One.

Fatal Error! Graphics Card ‘[CARD_DETAILS]’ is below minimum spec. – Does not meet feature level 11.1.

Det betyder, at grafikkortet eller drivere skal opdateres til én, der understøtter DirectX 12 med funktionsniveau 11.1.

Løsning

Kontrollér din hardware for at undersøge om DirectX 12 med funktionsniveau 11.1 eller nyere er installeret. Sådan gør du:

1. Tryk på Windows-tasten+R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Det skal være version 11.1 eller højere, for at du kan køre Halo Wars: Definitive Edition.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?