Sådan rapporteres en Minecraft-fejl

Hvis du har fulgt al tilgængelig fejlfinding for din version af Minecraft, og du stadig har problemet, har du muligvis fundet en fejl. Sådan sender du en fejl til Minecraft-teamet til undersøgelse.

På denne side

Søg efter kendte problemer

Hvis du er stødt på et problem, er det meget sandsynligt, at en anden allerede har rapporteret det. Du kan se en liste over fejl, der er blevet registreret og aktivt undersøges, ved at skrive dit problem i søgefeltet øverst på siden på bugs.mojang.com. Vær gerne så detaljeret som muligt, inkluder eventuelle fejlkoder og også spilversionen.

Hvis dit problem allerede er blevet rapporteret, kan du se flere detaljer om fejlens status, og om/hvornår den bliver rettet. Hvis dit problem ikke er angivet, skal du enten oprette en ny konto eller logge på din konto.

For at få yderligere hjælp, før du indsender en fejl, er der 4 retningslinjer for indsendelse af Minecraft-fejl i afsnittet Introduktion:

• Minecraft (pc/Java-version)
  • Minecraft Pocket Edition (de fleste mobilversioner)
    • Se hjælpevejledningen her, før du fortsætter
  • Minecraft-konsolversion (Xbox, PlayStation og Nintendo)
  • Minecraft Realms

Opret en ny konto

Hvis du vil indsende en fejl, skal du oprette en konto. Hvis du allerede har en konto, skal du se afsnittet Log på din konto nedenfor.

Bemærk! Denne er ikke det samme som din eksisterende Mojang- eller Microsoft-konto. Hvis du aldrig har indsendt en fejl før, har du ikke en eksisterende konto.

1. Gå til bugs.mojang.com, og vælg linket til Opret en konto.
  1. På siden for kontooprettelse skal du skrive din Mail, dit Fulde navn, Brugernavn og Adgangskode og fuldføre billedverifikationen, før du vælger Opret.
  1. Du vil modtage en mail med et godkendelseslink. Vælg enten linket, eller kopier og indsæt det i din webbrowser for at bekræfte din konto.

Log på din konto

Hvis du har indsendt en fejl før, skal du skrive dit brugernavn og din adgangskode for at logge på fejlportalen.

Hvis du har problemer med at logge på, skal du se afsnittet Problemer med at logge på din konto nedenfor.

Indsend en fejl

Når du er logget på, skal du vælge Opret øverst på skærmen for at oprette en ny fejl.

I hvert afsnit skal du udfylde så mange oplysninger, du kan:

• Projekt: Vælg den version af Minecraft, som du har et problem med.
  • Problemtype: Indstil dette til "Fejl".
  • Oversigt: Beskriv kort dit problem.
  • Sikkerhedsniveau: Indstil dette til "Ingen".
  • Påvirker version(er): Vælg den version af spillet, som du har et problem med. Denne finder du typisk i spillets hovedmenu.
  • Miljø: Angiv detaljer om den enhed, du bruger.. Hvis du f.eks. er på Windows 10, skal du skrive versionsnummeret på det operativsystem, du bruger, samt detaljer om din pc (type og model).
  • Beskrivelse: Her skriver du en fuld beskrivelse af dit problem, og hvorfor du tror, at det er en fejl. Inkluder så mange detaljer som muligt om, hvordan problemet kan genskabes.
  • Vedhæftet fil: Hvis du har et skærmbillede eller et billede, der hjælper med at illustrere dit problem, kan du vedhæfte det her.

Når du har udfyldt formularen, skal du vælge Opret for at sende den til Minecraft-teamet. Du vil kunne se statussen ved at vælge din profil øverst til højre på siden. Dine aktive fejl vises under Aktivitetsstream, hvor du kan se status for din indsendelse af fejl.

Problemer med at logge på din konto

Hvis du har problemer med at logge på din konto, kan du vælge "Kan du ikke få adgang til din konto?" på loginskærmen.

Bemærk! Denne er ikke det samme som din eksisterende Mojang- eller Microsoft-konto. Hvis du aldrig har indsendt en fejl før, har du ikke en eksisterende konto.

På skærmen "Kan du ikke få adgang til din konto?":

• Hvis du har glemt din adgangskode, skal du skrive dit brugernavn og vælge Send.
  • Hvis du har glemt dit brugernavn, skal du skrive din mailadresse og vælge Send.

Du vil modtage en mail med instruktioner i, hvordan du får adgang til din konto igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan rapporteres en Minecraft-fejl", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?