Killer Instinct

Velkommen til Killer Instinct til Xbox One og Windows 10. Find links til videoer og demoer og oplysninger om forskellene mellem de forskellige spilversioner og få hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spillet til Xbox One og Windows 10.

Killer Instinct – oversigt

Killer Instinct – administration og hjælp på Xbox One

Killer Instinct – administration og hjælp på Windows 10

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Killer Instinct", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?