Microsoft Solitaire Collection på iOS og Android

Nu kan du spille Microsoft Solitaire Collection på iOS og Android! Du kan finde flere oplysninger her, hvis du har brug for hjælp til spillet.

På denne side

Download og installation

Sådan downloader og installerer du Microsoft Solitaire Collection på din iOS- eller Android-enhed:

1. Åbn App Store (iOS-enheder) eller Google Play Store (Android-enheder), og søg efter "Microsoft Solitaire Collection".
  2. Vælg Installér på detaljesiden.
  3. Vælg Åbn, når installationen er udført.

Du kan også starte appen fra skærmen Start ved at vælge feltet Microsoft Solitaire Collection.

Log på med din Xbox Live-konto

Når du logger på med din Xbox Live-konto, kan du optjene gennemførelser, deltage i førertavler og konkurrere i daglige udfordringer (Daily Challenges). Hvis du spiller Microsoft Solitaire Collection på andre enheder, bliver dine fremskridt også synkroniseret med disse enheder. Det betyder, at du kan deltage i de daglige udfordringer, uanset hvor du er!

Du kan logge på Xbox Live ved at vælge Menuknap og derefter vælge Challenges > Daily Challenges.

Når du bliver bedt om at logge på med din Microsoft-konto, skal du bruge den samme konto, som du bruger til at spille Microsoft Solitaire Collection på dine andre enheder.

Køb et Premium-abonnement

Hvis du køber et Premium-abonnement, kan du slippe for reklamer i spillet, og du kan optjene flere mønter til dine daglige udfordringer. Premium-abonnementer kan købes for 1 måned eller 1 år.

Hvis du vil købe et Premium-abonnement, skal du vælge guldspillekortene, mens du spiller (de vises øverst på skærmen) og følge instruktionerne. Du skal have knyttet en betalingsmåde til din Apple Store- eller Google Play Store-konto for at kunne købe.

Bemærk! Hvis du allerede har et Premium-abonnement fra en anden enhed, f.eks. Windows, vil det abonnement ikke gælde på din iOS- eller Android-enhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om Microsoft Solitaire Collection på iOS, skal du besøge http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-ios.htm.

Hvis du har spørgsmål om Microsoft Solitaire Collection på Android, skal du besøge http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-android.htm.

Hvis du vil se en komplet liste over ofte stillede spørgsmål om Microsoft Solitaire Collection, skal du besøge Ofte stillede spørgsmål om afslapningsspil fra Microsoft.

Hvis du vil i kontakt med communityet, diskutere Microsoft Solitaire Collection (herunder Daily Challenges), have hjælp fra eksperter og se videoer med løsninger, skal du besøge Microsoft Solitaire Collection-communityet på Facebook.

Fejlfinding

Hvis du støder på problemer med installationen:

• For iOS-enheder skal du besøge Apple Store-support.
  • For Android-enheder skal du besøge Google Play-support.

Hvis du har problemer med at logge på Xbox Live, kan du klikke her for at se tjenestens status. Hvis tjenesten ikke er tilgængelig, vil der stå, hvornår tjenesten kører igen, så du kan logge på din konto.

Hvis du er offline eller ikke har forbindelse til Xbox Live, når du optjener en gennemførelse, vises den ikke på din konto. Hvis du vil undgå det, skal du sikre dig, at du er online og har forbindelse til Xbox Live og derefter forsøge at optjene den samme gennemførelse igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Microsoft Solitaire Collection på iOS og Android", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?