Microsoft Solitaire Collection

Velkommen til Microsoft Solitaire Collection til Windows 10, iOS og Android. Find links til videoer og demoer, og få info om spillets serverstatus. Du kan også finde oplysninger om forskellene mellem de forskellige spilversioner og få hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spillet til Windows 10, iOS og Android.

Oversigt over Microsoft Solitaire Collection

Microsoft Solitaire Collection – administration og hjælp på Windows 10?

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Microsoft Solitaire Collection", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?