Minecraft "Better Together"-opdatering

Minecraft "Better Together"-opdateringen er nu tilgængelig! Denne opdatering indeholder mange spilforbedringer, hvor den største er, at du nu kan få glæde af Realms, Marketplace og onlinespil på dine Xbox One-konsoller. Denne version er nu kendt som "Minecraft" på tværs af følgende enheder:

• Minecraft: Windows 10 Edition (inkl. Oculus Rift)
  • Minecraft: Pocket Edition til iPhone, iPad eller iPod
  • Minecraft: Pocket Edition til Android
  • Minecraft: Pocket Edition til Kindle Fire
  • Minecraft: Gear VR Edition
  • Minecraft: Fire TV Edition

Hvis du allerede spiller Minecraft på en af de enheder, der er angivet ovenfor, kan du nu spille med Xbox One-spillere online og synkronisere dine verdener fra disse konsoller til dine andre enheder.

Bemærk! Der er ingen opdateringer eller ændringer til Xbox 360, pc/Java, Mac eller PlayStation/PS Vita eller Nintendo Wii U/Switch/3DS-versioner af Minecraft.

Installation

Hvis du allerede har en digital kopi af Minecraft: Xbox One Edition, vil den nye Minecraft-version automatisk blive tilgængelig i Mine spil og apps på din konsol. Du installerer ved at gå til Mine spil og apps > Spil og finde Minecraft under fanen Klar til at installere.

Du vil have begge versioner af spillet tilgængelige, når du har installeret Minecraft – tabellen nedenfor viser forskellen på versionerne på din konsol:

Minecraft: Xbox One Edition Minecraft
Minecraft: Xbox One Edition Minecraft

Det nye Minecraft er spækket med nye funktioner, inklusive (men ikke begrænset til) følgende:

• Uendelige verdener
  • Integration med Realms, Marketplace og Servers
  • Groft snavs
  • Gennemsigtige isblokke
  • Højere spillergrænser på dyrere enheder
  • Temaændringer fra pausemenuen

* For at spille Minecraft: Xbox One Edition fra en disk skal du installere det i offlinetilstand på din Xbox One. Når installationen er fuldført, skal du starte spillet, før du opretter forbindelse til Xbox Live igen. På dette tidspunkt vil du efterfølgende kunne spille Minecraft: Xbox One Edition fra den pågældende disk, uanset om du er online eller offline.

Få flere oplysninger på minecraft.net/article/better-together-update-here.

Spil af den oprindelige vs. nye version

Du kan fortsætte med at spille de originale versioner af Minecraft: Xbox One Edition parallelt med det nye Minecraft på din konsol. Her er en sammenligning af de funktioner, der er tilgængelige i hver version:

Minecraft: Xbox One Edition   Minecraft
Gem i cloud
Optjen gennemførelser ✓ * ✓ *
Spil med venner
Spil på tværs af platforme
Realms
Marketplace
Minispil (Battle/Glide)
Overfør save fra Xbox One Edition til Minecraft
Overfør save fra Minecraft til Xbox One Edition
Tredjepartsserver understøtter Marketplace

* Gennemførelser vil være forskellige mellem versioner

Spil dine Xbox One Edition-verdener på andre enheder

Når du spiller det nye Minecraft på din Xbox One-konsol, vil du kunne synkronisere dine eksisterende verdener fra Xbox One Edition. Hvis du har et Realms-abonnement, vises dine Realms også på dine Windows 10-, iOS-, Android-, Kindle- eller Gear VR-enheder (hvis du ejer dem).

Sådan synkroniserer du dine verdener fra Xbox One Edition til Minecraft:

1. Log på din konsol med den konto, som du tidligere gemte din Xbox One Edition-verden med.
  2. Start Minecraft, og vælg Spil i hovedmenuen.
  3. På fanen Verdener skal du vælge Synkroniser gamle verdener, hvis dine eksisterende spil ikke allerede er overført.
  4. Vælg den verden, du vil overføre, og vent på, at konverteringen fuldføres.
  5. Din verden synkroniseres nu med det nye Minecraft, når du logger på.

Ud over synkroniseringen af verdener vil bestemte køb af skinpakker, teksturpakker og mashup-pakker, som du foretog på konsollen, også være tilgængelige, når du spiller det nye Minecraft, og på dine andre enheder.

Marketplace og Minecraft Coins

Den nye Minecraft-version giver dig adgang til Marketplace, og du kan købe Minecraft Coins til at betale for skinpakker, teksturpakker, verdener og mashup-pakker.

Hvis du allerede spiller Minecraft på en bærbar enhed, og du har Marketplace-indhold eller Minecraft Coins, vil disse nu også være tilgængelige for dig i den nye Minecraft-version. Desuden vises alle Marketplace-køb, som du foretager på din konsol, automatisk på dine bærbare enheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg, hvilken version af Minecraft der er hvad?

Den originale version af Minecraft kaldes "Minecraft: Xbox One Edition". Den nye version hedder blot "Minecraft". Spillets navn vises på velkomstskærmen, når du starter det.

Jeg har foretaget køb på de originale konsolversioner af spillet. Hvordan ser jeg dem i den nye version og på mine bærbare enheder?

De fleste indholdselementer overføres. Se minecraft.net/article/better-together-update-here for at få oplysninger om, hvilke elementer der overføres og ikke overføres.

Hvordan køber jeg et Realms-abonnement og får adgang til Marketplace på min konsol?

For at købe et Realms-abonnement eller Marketplace-indhold skal du starte den nye Minecraft-version af spillet på din konsol – dette virker ikke med Minecraft: Xbox One Edition. Hvis du fortsætter med at spille på Xbox One Edition, kan du deltage i Realms-verdener, hvis dine venner inviterer dig til at spille.

Skal jeg have et Xbox Live Gold-abonnement til at spille Minecraft online?

Du skal have et Xbox Live Gold-medlem (sælges separat) for at bruge følgende onlinefunktioner i Minecraft:

• Realms
  • Forbindelse til servere
  • Spil på tværs af platforme

For lokalt multiplayer behøver du ikke et Xbox Live Gold-medlemskab.

Hvordan spiller jeg minispil?

Minispil er kun tilgængelige i Minecraft: Xbox One Edition – hvis du fortsat vil spille dem, kan du starte Xbox One Edition af spillet og spille mod andre på din konsol. Nogle onlineservere vil have oplevelser, der minder om minispil, som du kan spille i den nye Minecraft-version.

Jeg ejer Minecraft: Windows 10 Edition allerede. Betyder det, at jeg kan spille Minecraft på Xbox One?

Minecraft er ikke en Xbox Play Anywhere-titel – hvis du vil spille på Xbox One, vil du skulle købe Minecraft separat. Besøg Minecraft-siden for at få flere oplysninger om, hvordan du køber på Xbox One.

Jeg ejer Minecraft: Xbox One Edition på disk og har spillet mindst 5 timer eller foretaget et køb inden for berettigelsesperioden. Hvor er mit spil?

Hvis du er berettiget baseret på dine køb eller gameplay, vil du se en kopi af Minecraft tilgængelig i Klar til at installere under Mine spil og apps. Hvis du ikke ser denne tilgængelig, skal du sikre dig, at du er logge på med den samme konto, som blev brugt til at spille eller købe indhold.

Jeg har optjent gennemførelser, da jeg spillede de originale konsolversioner af Minecraft – kan jeg beholde dem?

Ja – alle gennemførelser, som du allerede har optjent, vil fortsat vises på din Xbox-konto. Du kan sågar fortsat spille den originale konsolversion for at fortsætte med at optjene det, du har misset. Når du spiller den nye Minecraft-version, vil du optjene flere gennemførelser.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft "Better Together"-opdatering", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?