Minecraft-opdateringer og -versioner

Minecraft Fall 2017-opdateringen forenede alle Minecraft-enhedsversioner og tilføjede en række forbedringer, hvoraf den største er, at du nu kan få glæde af ressourcer, Marketplace og onlinespil på din Xbox One-konsol. Denne version er nu kendt som "Minecraft" på tværs af følgende enheder:

• Minecraft: Windows 10 Edition (inkl. Oculus Rift)
  • Minecraft: Pocket Edition til iPhone, iPad eller iPod
  • Minecraft: Pocket Edition til Android
  • Minecraft: Pocket Edition til Kindle Fire
  • Minecraft: Gear VR Edition
  • Minecraft: Fire TV Edition

Hvis du allerede spiller Minecraft på en af de enheder, der er angivet ovenfor, kan du nu spille med Xbox One-spillere online og synkronisere dine verdener fra disse konsoller til dine andre enheder.

Bemærk! Der er ingen opdateringer eller ændringer til Xbox 360, pc/Java, Mac eller PlayStation/PS Vita eller Nintendo Wii U/Switch/3DS-versioner af Minecraft.

Om det nye Minecraft-spil i forhold til ældre udgaver af spillet

Minecraft: Xbox One Edition Minecraft
Minecraft: Xbox One Edition Minecraft

Den nye Minecraft er spækket med nye funktioner og muligheder, og det er her, alle fremtidige opdateringer og funktioner kommer. Det ældre Minecraft: Xbox One Edition understøttes ikke længere med nye funktioner og vil ikke få nogen opdateringer eller nyt DLC fremover, men du kan fortsætte med at spille Minecraft: Xbox One Edition, hvis du ønsker.

Bemærk! For at spille Minecraft: Xbox One Edition fra en disk skal du installere det i offlinetilstand på din Xbox One. Når installationen er fuldført, skal du starte spillet, før du opretter forbindelse til Xbox Live igen. Du vil efterfølgende kunne spille Minecraft: Xbox One Edition fra den pågældende disk, uanset om du er online eller offline.

Få flere oplysninger på minecraft.net/article/better-together-update-here.

Spil af den oprindelige vs. nye version

Du kan fortsætte med at spille de originale versioner af Minecraft: Xbox One Edition sammen med det nye Minecraft på din konsol. Her er en sammenligning af de funktioner, der er tilgængelige i hver version:

Minecraft: Xbox One Edition   Minecraft
Gem i cloud
Optjen gennemførelser
Spil med venner
Spil på tværs af platforme
Realms
Marketplace
Minispil (Battle/Glide)
Overfør save fra Xbox One Edition til Minecraft
Overfør save fra Minecraft til Xbox One Edition
Tredjepartsserver understøtter Marketplace

* Gennemførelser vil være forskellige mellem versioner

Spil dine Xbox One Edition-verdener på andre enheder

Når du spiller det nye Minecraft på din Xbox One-konsol, vil du kunne synkronisere dine eksisterende verdener fra Xbox One Edition. Hvis du har et Realms-abonnement, vises dine Realms også på alle dine Windows 10-, iOS-, Android-, Kindle- eller Gear VR-enheder.

Sådan synkroniserer du dine verdener fra Xbox One Edition til Minecraft:

1. Log på din konsol med den konto, som du tidligere brugte til at gemme din Xbox One Edition-verden.
  2. Start Minecraft, og vælg derefter Spil i hovedmenuen.
  3. På fanen Verdener skal du vælge Synkroniser gamle verdener, hvis dine eksisterende spil ikke allerede er overført.
  4. Vælg den verden, du vil overføre, og vent på, at konverteringen fuldføres.
  5. Din verden synkroniseres nu med det nye Minecraft, når du logger på.

Ud over synkroniseringen af verdener vil bestemte køb af skinpakker, teksturpakker og mashup-pakker, som du foretog på konsollen, også være tilgængelige, når du spiller det nye Minecraft, og på dine andre enheder.

Marketplace og Minecraft Coins

Den nye Minecraft-version giver dig adgang til Marketplace, og du kan købe Minecraft Coins til at betale for skinpakker, teksturpakker, verdener og mashup-pakker.

Hvis du allerede spiller Minecraft på en bærbar enhed, og du har Marketplace-indhold eller Minecraft Coins, vil disse nu også være tilgængelige for dig i den nye Minecraft-version. Desuden vises alle Marketplace-køb, som du foretager på din konsol, automatisk på dine bærbare enheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg, hvilken version af Minecraft der er hvad?

Den originale version af Minecraft på Xbox hedder "Minecraft: Xbox One Edition". Den nye version hedder ganske enkelt "Minecraft". Spillets navn vises på velkomstskærmen, når du starter det.

Jeg har foretaget køb i de oprindelige konsoludgaver af spillet. Hvordan kan jeg se dem i den nye version og på mine bærbare enheder?

Det meste indhold føres med over. Gå til minecraft.net/article/better-together-update-here for at få oplysninger om, hvilke elementer der overføres og ikke overføres.

Hvordan køber jeg et Realms-abonnement og får adgang til Marketplace på min konsol?

For at købe et Realms-abonnement eller Marketplace-indhold skal du starte den nye Minecraft-version af spillet på din konsol.

Skal jeg have et Xbox Live Gold-abonnement til at spille Minecraft online?

Du skal have et Xbox Live Gold-medlem (sælges separat) for at bruge følgende onlinefunktioner i Minecraft:

• Realms
  • Forbindelse til servere
  • Spil på tværs af platforme

Du behøver ikke et Xbox Live Gold-medlemskab for at spille lokal multiplayer.

Hvordan spiller jeg minispil?

Minispil findes i øjeblikket kun i Minecraft: Xbox One Edition. Hvis du vil fortsætte med at spille dem, kan du bare starte Minecraft: Xbox One Edition og fortsætte med at spille dem. Nogle onlineservere i det nye Minecraft vil have oplevelser, der minder om minispil.

Jeg ejer Minecraft: Windows 10 Edition allerede. Betyder det, at jeg kan spille Minecraft på Xbox One?

Nej. Minecraft er ikke en Xbox Play Anywhere-titel – hvis du vil spille på Xbox One, vil du skulle købe Minecraft separat. Besøg Minecraft-siden for at få flere oplysninger om, hvordan du køber på Xbox One.

Jeg ejer Minecraft: Xbox One Edition på disk og har spillet mig til eller købt DLC inden for berettigelsesperioden. Hvor er mit spil?

Hvis du ejer Minecraft: Xbox One Edition og er berettiget på grund af dit køb eller gennem spil, er processen for modtagelse af det nye Minecraft-spil anderledes fra ejere af et digitalt spil. Inden for 14-21 dage efter at kravene er opfyldt, får du en meddelelse fra Xbox Live med en kode, som kan indløses til et licens til at afspille det nye Minecraft.

Hvis du ikke modtager denne meddelelse, men du mener, at du burde, skal du sikre dig, at du er logget på med den samme konto, som blev brugt til at spille eller købe indhold. Sådan kontrollerer du, om du har fået meddelelser fra Xbox Live:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Tryk på den højre kantknap
  3. Vælg "Meddelelser fra Xbox Live" ved at trykke på A-knappen .

Jeg har optjent gennemførelser, da jeg spillede de originale konsolversioner af Minecraft. Få jeg lov at beholde dem?

Ja. Alle gennemførelser, som du allerede har optjent, vil fortsat vises på din Xbox-konto. Du kan sågar fortsat spille den originale konsolversion for at fortsætte med at optjene det, du har misset. Når du spiller den nye Minecraft-version, vil du optjene flere gennemførelser.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft-opdateringer og -versioner", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?